2777
2789
عنوان

خیلی سیاهم

| مشاهده متن کامل بحث + 13421 بازدید | 81 پست

من اینجوریم ک شکمم تیره پاهام و دستام سفید ی تیک از رونم تیره اصن ی وضعیم خدا موقع آفریدنم شک داشته چه جوری باشم خوشگل تره ترکیبی زده منم دیگ باهاش ساختم     

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم تعریف کرده هم رابطه ام داشتیم باهم چیزی نگفت اصلا اما خب واقعا زشته و سیاه  کدوم مردی اینجو ...

حق نداره چیزی بگه

اعتماد به نفس داشته باش

همون جمله رو ک گفته بقیه میرن برنزه می‌کنن بچسب و خوش باش

شاید خودت زیادی حساس شدی

بدن من پرررر از خال هست،خیلی اذیتم می کنه،اما همسرم میگه تا خودت نمی گفتی من اصلا اونا رو نمی دیدم واقعا،یعنی اصلا براش مهم نبوده و نیست،درعوض با نمک و خوش تیپی دختر

وقتی میام نی نی سایت مطمئن میشم تنها آدمیم ک عاشق رنگ سبزه و برنزه م و سفید بودن و آپشن نمیدونم

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

من حس میکنم چهرت خیلی خوشگله میشه عکستو بزاری نطر بدیم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

ببين عزيزم هيچى به سياست وزنانگى نميرسه 

چهره ورنگ پوست وهمه چى عادى ميشه  ولى باسياست وزنانگى كه مردوابسته ميشه

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
ببين عزيزم هيچى به سياست وزنانگى نميرسه  چهره ورنگ پوست وهمه چى عادى ميشه  ولى باسياست وز ...

هی میگین سیاست ولی یکم ازش نمیگین ک یاد بگیریم😥

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
هی میگین سیاست ولی یکم ازش نمیگین ک یاد بگیریم😥

چى بگم عزيزم 😁

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
چى بگم عزيزم 😁

یکم سیاست زنانه ک مرد وابسته شه😁😁

یکم سیاست زنانه ک مرد وابسته شه😁😁

سياستاى من ايناست

شوهرم خيلى مغروروقتى بحث ميشه من سكوت ميكنم اروم شدجوابسوميدم ازش تعريف ميكنم هميشه اروم باهاش حرف ميزنم تورابطه هم كه اينجانميشه گفت به خانوادشم خيلى احترام ميذارم