2789

ازدواج تو سن ۲۱ برای خانم هم زوده چه برسه اقا مردا باید ۲۷ به بعد فکر ازدواج باشن قبلش امادگی ندارن از تمام اقایونی که دیدم میگم البته بودن کسانی که ازدواج کردن خوشبحت شدن مثلا شوهر خواهر شوهرم ۲۳ سالش بود ازدواج کردن خانمش خیلی خوبه باهاش ساخته کنار اومده با همه سختی هاش الان زندگی خوبی دارن شکر خدا 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مورد خوبی هست ازدواج کن منم تا ۲۵ سالگی ازدواجو چرت میدیدم ولی از یه سنی به بعد شدیدا اح ...

باور کنین توی ازدواج هیچی نیس جز اعصاب خوردی

من یکی از آدمایی بودم ب شدت آرزوم بود ازدواج.

الا پشیمونم. تا تجربه بدست نیاد متوجه نمیشین.البته شاید برای شما خوب باشه ازدواج

باور کنین توی ازدواج هیچی نیس جز اعصاب خوردی من یکی از آدمایی بودم ب شدت آرزوم بود ازدواج. الا پشی ...

ازدواجم مثل هندونس یکی خریده سفید دیگه رغبتی نداره یکی قرمز و شیرین..نمیشه نظرات رو تعمیم داد حتما مورد شما آدم خوبی نبوده

باور کنین توی ازدواج هیچی نیس جز اعصاب خوردی من یکی از آدمایی بودم ب شدت آرزوم بود ازدواج. الا پشی ...

من خودم سنم کم بود بزور شوهرم دادن  زود خودمو نجات دادم چندماه ببشتر عقدم طول نکشید

سالها از اون اتفاق گذشت و ب ارامش رسیدم

و الان میگم انتخاب درست مهمه تو ازدواج.

و حتی بهترین مرد دنیاهم قسمتمون شه باز هم  تو زندگی مشترک ادم باید گذشت و فداکاری و صبر  و تحمل و خوش اخلاقی داشته باشه