2777
2789
عنوان

خواستگاری...

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 52 پست

تا حالا نزاشتم خواستگار خونه بیاد

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برا سلام رفتم بعد رفتم تو اتاق وقتی بابام صدام زد باز رفتم چایی بردم بازم رفتم تو اتاق آخرم موقع ...

حرف نزدین یعنی؟ 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

راستی هنوز رسمه دختر می‌ره تو آشپزخونه قایم میشه تا چایی بیاره یا از همون اول مجلس می‌ره میشین ...

نا امیدم کردی که مال من روش اول بود😂

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
من برا سلام رفتم بعد رفتم تو اتاق وقتی بابام صدام زد باز رفتم چایی بردم بازم رفتم تو اتاق آخرم موقع ...

خوبه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
میرم سلام می کنم گل رو هم میدن دست خودم صحبت هم می کنم البته الان دیگه نامزد کردم

خوش بخت باشی گلم😘

گوهر دل را مزن بر سر هر سنگ نالایقی صبر کن پیدا شود گوهر شناس لایقی

سلام دادی برو اشپزخونه چایی بریز بیار بعدشم بشین کنار خواستگارا زشته نرو اتاق من بچه تر که بودم خجالت میکشیدم میرفتم اتاق خواستگارا بدشون میومد

برای سلام برو جلو بعدش برو تو آشپزخونه مثلا تا صدات کنن چایی ببری همون موقع دیگه میشینی پیش بقیه واس ...

من همش میرم اتاق تا صدام نزنن نمیرم پیششون 

استرس گرفتم فک کردم فقط خودم اینجوریم

من جلسه خواستگاریم اتاقم بودم هرچی بهم میگفتن بیا چایی بیار تپش قلب گرفته بودم اصن نمیتونسم بیرون بر ...

منم همون طورم بعد چیشد ازدواج کردی؟