2821
2789

عالیه بخر برندش فرق ندارد کارایی یکسانه 

فقط بخر و حالشوو ببر 

خیلی کاربردیه ، منم دو دل بودم با نظرات مختلف که می‌خوندم ولی خریدم و حسابی خونه باهاش برق انداخته

کابینت، کمد،در دیوار پنجره مبل فرش سرامیک وووو

عالیه عین جاروبرقی میشه عصای دستت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستان 

بنده یکسال تمام با نظرات اکثر خانومها که یه سری  میگفتن بخر یه سری میگفتن نخر به درد نمی خوره، رفتم هفته پیش خریدم خارک نانیوا، خیلی هم گرون و برند معروف نیست ولی لامصب چه کرده، بی نهایت کاربردی هست، با سری های مختلف که همه جای خونه رو میتونی باهاش برق بندازی، از آشپزخونه تا پذیرایی و مبل و فرش و سرامیک و کابینت وووو

و یه توصیه به اونایی که دارن و استفاده نمیکنن، حتما امتحان کنید عالیه عالی

و اینکه دنبال برند نباشید کارایی همه یکیه فقط در اندازه مخزن و وات برق متفاوتن، کارایی یکیه

عالیه منم نانیوا دارم خواهرمم نانیوا عالیه لامصب

سلام عزیزم کدوم مدل نانیوا رو دارید شما ؟ زرده یا ابی ؟ 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
سلام دوستان بنده یکسال تمام با نظرات اکثر خانومها که یه سری میگفتن بخر یه سری میگفتن نخر به درد نمی ...

منم میخوام نانیوا بگیرم ، چون قیمتش به نسبت کارشر خیلی کمتره ولی میگن همون قدرت رو داره ، شما کدوم مدلش رو گرفتی ؟ ابیه یا زرد ؟ 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم