2777
2789
عنوان

یه خواستگار دارم با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 28 پست

همه چی عالی بود تا رسیدی به کنکاش کردنش 😑😑 نمیدونم اگه با شرایطش کنار نمیای جواب رد بده مثلا من خودم با حجاب میتونم کنار بیام ولی اگه بد دل و شکاکه نه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورد با شرایط کلی خوبیه

منتها برای رفتارا و برخوردش با شما حتمن و حتمن برو و بیا تا آشنا بشی الکی و طبق گفته بقیه رد نکن

شاید افکارشو بگت بسته س ولی تو تو برخوردها ببینی خوبه

ولی شما خودت باش با همون پوشش و رفتاری ک بیرون هستی رفتار کن تا اونم ببینه و بهتر بتونه تصمیم بگیره 

اگه ملاکاش و مواردی ک میخاد سخت نیس میشه آدم یکم تغییر کنه ولی تغییرات اساسی غیرممکنه

شرایطش خوبه ولی فرهنگش اگه شبیهتون نباشه و به قول خودت بسته باشه مشکلات ریز و درشت شروع میشه...باهاش ...

نه مانتویی ام ولی با حجابم موهامو بیرون نمیذارم.مانتوهامم کوتاه و اینا نیس

ببین مرد اگه اهل کار و تلاش باشه پول داشته باشه و اما از اخلاق دهن بین رفیق باز شکاک دست به بزن  نمی دونم هر چی که فکر کنی بدرد نمی خوره چون باهاش زیر یه سقف نمی تونی باشی خونت رو تو شیشه می کنه کجا بودی چی کار کردی با فلانی بودی چرا با فلانی دست دادی و اینا  اگه از این اخلاقا داره به نظرم بیشتر فکر کن چون بحث یه عمره نه یکی دو روز  اهل کار و تلاشه اخلاق خوبی داره شکاک بدبین رفیق باز اینا نبود دست به بزن نداش بهتره تا یه مرد پولدار اما از اخلاق هیچ  

مادرش هم پرستار بوده.بازنشسته اس...تازه مطرح کردن من اصلا نمیدونم چیکار کنم

هم شرایط پسره خوبه.هم شرایط خودت خوبه.بستگی ب خودت داره ک بتونی با عقاید پسره کنار بیای بعدا توی زندگی برات شاید سخت بشه

شرايطش مثل شوهر منه ك حجاب داشته باشم و تو ماشين يكي نگاه كنم كارم تمومه خيلي گيراي بيخودي ميده دوس ...

موقع آشنایی برای ازدواج اینا رو فهمیده بودی ؟ 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

اخلاق و طرز برخوردش مهمترین بخش قضیه ست که ما نمیدونیم....

ما فعلا میدونیم از لحاظ مالی خوبه...

خیلی بستگی داره که شما چجور شخصیتی دارید

و با این بسته و محدود بودنه مشکلی دارید یا نه

و اصلا این ذهنیتشون در چه حد هست و ناشی از چیه

یعنی آدم بد دلی هست؟ سن شما چقدره آیا کیس دیگه ای دارید؟ اخلاقیاتشون چجوریه

خیلی فاکتورها باید بررسی شه

شما کمترین کاری که میتونید انجام بدید مشاوره قبل از ازدواج برید

موقع آشنایی برای ازدواج اینا رو فهمیده بودی ؟ 

نبابا

ما تازه دوست هم بوديم اونموقع اينجوري نبود من هميشه مانتوهام كوتاه كوتاه بود

بهش گفتم منو همينجوري ك ديدي بخواه

اونم قبول كرد الان ميگ اونموقع مجرد بودي زندگي متاهلي بامجردي فرق ميكنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نه مانتویی ام ولی با حجابم موهامو بیرون نمیذارم.مانتوهامم کوتاه و اینا نیس

خب نمیشه قطعی نظر داد....باید اشنا شد...علی الخصوص دیدار حضوری....الکی رد نکن فکر کن بهش اگه دیدی واقعا زندگیت درخطر میوفته رد کن

نبابا ما تازه دوست هم بوديم اونموقع اينجوري نبود من هميشه مانتوهام كوتاه كوتاه بود بهش گفتم منو هم ...

ای بابا دیگه دوستی قبل ازدواجم تضمین رفتارشون نیس یکی دیگه ام میگفت بعد ازدواج رفتاراش تغییر کرد چقد ازدواج سخته☹️