2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو هفته دیگ قراره برم سونوی تشکیل قلب... میفهممت هر وقت جوابش رو گرفتی ریپلای بده من بیام ی چنت ...

عزیزم من رفتم سونو برای قلب زود بود.گفت ۵ هفته و ۶ روزمه

ولی ساک حاملگی و جسم زرد و جنین مشخص بود خداروشکر

عزیزم من رفتم سونو برای قلب زود بود.گفت ۵ هفته و ۶ روزمه ولی ساک حاملگی و جسم زرد و جنین مشخص بود خ ...

خدا رو شکر عزیزم

من هفته پنجم رفتم فقط ساک بارداری رو دید 😔خیلی نگرانم واسه منم دعا کن من ۲۶ ام وقت سونو دارم

نپرسیدم من..فقط دکترم گفت ساک بارداری هست و توی رحمم هست همین...اخر سرم من هز ش پرسیدم همه چی تا الا ...

خوب پس مثل منی.نگران نباش تشکیل میشه ایشاالله

زوده ۵ هفتگی برای قلب

دکتر منم گفت همه چی خوبه جنین و ساک و جسم زردو میبینم قلب بعد اینا تشکیل میشه یه هفته تا ده روز دیگه بیا.

من پرسیدم ممکنه تشکیل نشه گفت احتمالش خیلی کمه.

سابقه سقط داشتی؟ انقد نگران نباش.منم استرس داشنما امروز اما باید سعی کنیم اروم باشیم خدا خودش حفظ ک ...

اوهم پارسال دقیقا همین موقع ها..با همین شرایط الانم...حالم گرفتس اما سعی میکنم ظاهر رو حفظ کنم

انشالله که صدای قلبشو بشنوی عزیزدلم

منم دعا کن حتما اون لحظه خیلی دوس دارم مادربشم چهارسال منتظرم🙏🏻💚🌱

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
عزیزم من رفتم سونو برای قلب زود بود.گفت ۵ هفته و ۶ روزمه ولی ساک حاملگی و جسم زرد و جنین مشخص بود خ ...

مثل من بعد 7 هفته و 2روز رفتم قلب داشت

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اوهم پارسال دقیقا همین موقع ها..با همین شرایط الانم...حالم گرفتس اما سعی میکنم ظاهر رو حفظ کنم

تو5 هفته هیچ جنینی قلب نداره همون ساک فقط میبینن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

منم هفته ی پیش سونی قلب داشتم صدای قلب ❤️ کوچولوشو شنیدم..ایشالا واسه شما هم تشکیل شده و دلتون قرص...من هم استرس داشتم چون همون روز یکبار که اسمم رو صدا زد رفتم دراز کشیدم  دکتر گفت پاشو برو آب بخور و قدم بزن ۴۰ دقیقه دیگه بیا یعنی همش نگران بودم چیزی نبینه