2777
2789
عنوان

دیدن آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اونم خانومم از ترس اومده بود بیرون فقط بدو میرفت... ولی خواهرمم یه بار دیده بودش .. گفت رفتم اب ب ...

وای کاش یه شماره ای ازش میداشتین😔

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

@نی_نی_یار_شب فا‌ل و پیشگویی ( استارتر داخل قسمت نظرات دنبال فا‌ل هستن ) 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
گلم باورکن خودم ازش سوال دارم ولی اصلا آنلاین نیست!! شمارشو هم ندارم

ممنونم 😔🥺

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
@نی_نی_یار_شب   فا‌ل و پیشگویی ( استارتر داخل قسمت نظرات دنبال فا‌ل هستن )

چی داری میگی تو من دارم میگم از آینده کی گفت این حرفو؟ 

چی داری میگی تو من دارم میگم از آینده کی گفت این حرفو؟ 

خودتون دوباره پیام های خودتون رو بخونین 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
خودتون دوباره پیام های خودتون رو بخونین 

میشه بری بیرون🤷‍♀️