2777
2789
عنوان

کیا نگرانن دیگه شرلیط ازداج مجدد شون پیش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 32 پست
وقتی شوهر اولت ببد بوده نمیترسی بعدی هم بد باشه قیدش و بزنی بهتره 

اولش خوب بود

نیاز به شوهر داشتن فرق میکنه

تو از من چیزی نمی دونی

هیچکس جای کسی نمی توته باشه

به خاطرتو قید نیازهامو بزنم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

چرا جداشدی

یه مشکلی داشتیم بعد اینکه حل شد همسرم بعدش دیگه کلا شد یه ادم دیگه دیگه هیچ حسی بهم نداشت نه به من به کل خانواده خودش حتی خیلی سعی کردم حالشو خوب کنم نشد از مادرش کمکک خواستم بدتر شد همه چی بعدم که جدا شدیم 

الان ازش خبر دارم هنوزم همونجوری مونده هنوزم نفهمیدم چش شد یهو اخه انقد خوب بودیم حتی یبارم دعوامونم نشده از اول که ازدواج کردیم شهرمون کوچیکه همه جا حرفمون بود  از بس خوب بودیم باهم و به هم میومدیم😣😣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داری؟

نه

بچه دار نمیشد

مشکل بچه دار شدن داشت

اگر داشتم روسرش میزاشت که

تاپیکهاموبخون

یه مشکلی داشتیم بعد اینکه حل شد همسرم بعدش دیگه کلا شد یه ادم دیگه دیگه هیچ حسی بهم نداشت نه به من ب ...

من بی همدمی سختمه

من بی همدمی سختمه

میفهممت عزیزم😣 

قبلا مجرد بودم انقد این حس و نداشتم ولی چون یبار تجربش کردم واقعا الان سختمه خیلی دلم میخواد. یه ادم درست کنارم باشه  

ان شاالله جفتمون یه بخت خوب نصیبمون شه

میفهممت عزیزم😣  قبلا مجرد بودم انقد این حس و نداشتم ولی چون یبار تجربش کردم واقعا الان سختمه ...

خیلی دلبسته وابستش

بودم چطور بگم از ته دلم همچی اون ادم افتخارم بود

از شغلش که کارمند بود از همچی

من سرتر اون شکسته تر

۱۱ سال بزرگتر

می ترسم کسی پیدا نشه

خیلی دلبسته وابستش بودم چطور بگم از ته دلم همچی اون ادم افتخارم بود از شغلش که کارمند بود از همچی ...

😣😣منم چون اون همه ایده های منو داشت میترسم همش بعد اون کسی به چشمم نیاد😢. 

ولی خب تو اطرافیان دیدم همسر دومشون واقعا خیلی بهتر از اولیه بود از هر نظر واسه همین یکم امیدوارم

😣😣منم چون اون همه ایده های منو داشت میترسم همش بعد اون کسی به چشمم نیاد😢.  ولی خب تو اطرافی ...

چه فایده که زندگی کن نبود

😢😢 شما چرا ؟!  جداشدین الان؟!

ماهم زندگیمون خوب بود اخلاق شوهرم عالی بود.

همه حسرت زندگیمونو میخوردن ولی آروم آروم عوض شد.

گفت دیگه نمی‌خوام باهات زندگی کنم.نمیخوام محدود بشم.

ما باهم همسو و هم فرکانس نیستیم.

این شد که جدا شدیم از هم.