2777
2789
یکی از دوقلوهای منم اینجوری بود خیلی سخت گرفتمش روزا پوشک نمیپوشیدم براش ولی شبا برای خواب پوشکش میک ...

دقیق یادت نیست از چند ماهگی دیگه پوشکش خشک بود.خیلی نگرانم ک ممکنه یاد نگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم از 7ماهگی داداشم رو می‌برد دستشویی صرفا نگهش می‌داشت و می‌گفت ششش 🤣🤣🤣

ولی همینا خیلی تاثیر داشت

1سال ونیم بود کامل از پوشک دراومد😅

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
اره چون منم باید کم‌کم خودمو آماده کنم برای اینکار! هرچی ب دخترم میگم انگار نه انگار اصلا متوجه نمیش ...

پسر منم همینجوری 

بهش میگم هر موقع پی پی داشتی باهم بریم دستشویی بعد فرشته مهربون جایزه میاره میگ بااااااششششهههه 

حالا نگو همون لحظه مشغوله ب روی خودش نمیاره 😅😅

اره واقعا انشالله خدا کمک کنه   شما برای دوقلوها چجوری شروع کردین ؟

دو ساله بودن چندتا لباس زیر آموزشی گرفتم و یه روز تصمیم گرفتم دیگه نپوشم براشون حتی موقع خواب  ولی تا ۶ ماه اصلا همکاری نکردن به شدت اذیت شدم مینشستن روی سرامیک دستشویی میکردن و برای هم دست میزدن و غش میکردن از خنده یه دقیقه که تنهاشون میذاشتم افتضاح به بار میاوردن دیگه بعد از۶ ماه یکم راه افتادن ولی شبا همچنان نیم ساعت یکبار میبردم دستشویی سرپاشون میکردم دیگه دیدم دارم از پا میفتم شب و پوشیدم براشون تا اینکه پوشکشون خشک شد و برای شبم نپوشیدم خیلی روزای سختی بود بخاطر همین دلم نمیخواد این دخترمو بگیرم به همسرمم گفتم تا زمانی که خود دخترم اعلام آمادگی نکرده من از پوشک نمیگیرم

اره من اطرافیان گیر دادن دوسالگی.وگرنه دوسالگی بنظرم زوده. من مشکلم بیشتر شباس

انقد بدم میاد بقیه توی همه چی دخالت میکنن کی از شیر بگیری کی از جیش بگیری باید مادر و بچه آمادگی داشته باشن 

انقد بدم میاد بقیه توی همه چی دخالت میکنن کی از شیر بگیری کی از جیش بگیری باید مادر و بچه آمادگی داش ...

دقیقا اینقد گفتن دیگه وقتشه و فلان منم بچه اول بود و بی تجربه بودم گوش دادم