2777
2789
عنوان

رشته مامایی

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 60 پست

اره اگه فک میکنی نمیتونی بخونی مجدد برو...

دختر داییم سال سوم کنکورش مامایی ازاد سنندج قبول شد نرفت گفت سال بعد میخونم ملی قبول میشم ولی با اینکه تلاش خودشو کرد قبول نشد کنکور امسال هفتمین باری بود ک کنکور داد و باز قبول نشد و خیلییی ناراحت و پشیمون بود گفت اگه همون سال سوم رفته بودم الان کارشناسی رو خونده بودم و تو بیمارستان کار میکردم ؛ اشتباه نکن شانس همیشه درخونت رو نمیزنه..

پیراپزشکی ها ارزش خوندن دارن ؛ یکی دیگه از دخترداییام مامایی دولتی اردبیل خوند ولی چون بیمارستان نیاز ب ماما نداشت ب عنوان پرستار مشغول بکار شد الان ۴ سالم هست سرکاره

زن داداش من ماما بود بعد دوسال بلافاصله امتحان استخدامی داد الان رسمیه حقوقشم زیاده

الان دیگه استخدامی نیست فعلا

دانشجوی مامایی بعد چند سال کنکور - اهل شهر قشنگ یزد 🤍 مشاور کنکور تجربی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره اگه فک میکنی نمیتونی بخونی مجدد برو... دختر داییم سال سوم کنکورش مامایی ازاد سنندج قبول شد نرفت ...

اوه اوه نگران شدم

نه من برای تجربی دیگه نمی مونم

تو فکرمه برای زبان بخونم

اونم نمیدونم چی میشه

بله میدونم اما من موندم که راه زبان رو برم و باز بمونم برای کنکور چون زبانم خوبه و درس میدم یا همی ...

شهرستان یکم کار پیدا کردن سخت هست 

شهر بزرگ بهتر هست تا حدودی 

اما پرستاری هم با اون همه بازار کاری که میگفتن یکی از دوستان نزدیک من بعد از ۱۰ روز تونست کار کنه اونم طرح 

خب این امار خیلییییی بد هست 

طرحی باشی و ۱۰ روز زمان ببره تا بتونی کار کنی یعنی بازار کار بد 

من خودم موافق کاری هستم که بهش علاقه داری 

اگر از زبان راضی هستی و حقوقش خوبه،علاقه داری برو سراغش 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
بیکار نمیمونی 

در این حد هم نمیشه با قطعیت حرف زد

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
شهرستان یکم کار پیدا کردن سخت هست  شهر بزرگ بهتر هست تا حدودی  اما پرستاری هم با اون همه ...

برای زبان باید دوباره کنکور بدم

میشه کنکور سومم

همش میترسم که زبان قبول نشم و مامایی هم از دست بره

اره شوشتر  اره عزیزم شهریه مامایی ازاد چقده؟

نمیدونم والا شنیدم از 8 تومن شروع میشه تا 15

برای زبان باید دوباره کنکور بدم میشه کنکور سومم همش میترسم که زبان قبول نشم و مامایی هم از دست بره

هر تصمیمی پر از ریسک هست 

بستگی به خودتون داره 

به اینم دقت کنید کنکور جدید شده 

عمومی ها حذف 

پس کنکور زبان حرفه ای تر شده 

برای زبان باید دوباره کنکور بدم میشه کنکور سومم همش میترسم که زبان قبول نشم و مامایی هم از دست بره

اگه انقدر به خودت ایمان داری که میتونی حتما سال بعد دبیری بیاری بخون اما اگه نمیتونی همون مامایی رو برو

اوه اوه نگران شدم نه من برای تجربی دیگه نمی مونم تو فکرمه برای زبان بخونم اونم نمیدونم چی میشه

ولی مامایی رو برو چون پیراپزشکی واقعا هررشته ای باشی ارزش خوندن داره نزار بعدا پشیمون بشی