mahpishanooo مدیر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 931 عنوان جراحی بینی دکتر مجتبی ملکی (تهران) | مشاهده متن کامل بحث + 4399 بازدید | 35 پست سلام دوستان عزیزکسی تجربه جراحی پیش دکتر مجتبی ملکی رو داره؟من وقت عمل دارم از عکسای اینستاگرامشون خیلی طبیعی هستند انتخاب کردم اما میخوام مطمئن بشم.ممنون میشم راهنمایی ام کنید🤍 1401/07/13 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 تو سن کم عمل کردم غضروفی ک گذاشتن جذب شده قوسش زیادشده از کارشون راضی بودید در کل؟ من قصد عمل دارم پیششون خیلی میترسم زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
marimamani عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2843 از کارشون راضی بودید در کل؟ من قصد عمل دارم پیششون خیلی میترسم اره راضی ام شماادرس وساعت کاری ایشونو میدونید؟
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 اره راضی ام شماادرس وساعت کاری ایشونو میدونید؟ ادرسشون که تو سایتشون هستساعت کاری نه ولی منشی گفتن روزهای زوج مشاوره انجام میدن روز فرد جراحیببخشید یه سوال دارم قبل عمل شما برگه قانونی یا همچین چیزی امضا کردید؟ زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
marimamani عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2843 ادرسشون که تو سایتشون هستساعت کاری نه ولی منشی گفتن روزهای زوج مشاوره انجام میدن روز فرد جراحیببخشید ... بله،خودم که نه سنم قانونی نبود ولی بابام امضاکرد
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 بله،خودم که نه سنم قانونی نبود ولی بابام امضاکرد عزیزم من میخوام پیششون عمل کنم درخواست دوستیمو قبول کنید لطفا زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
مماخ_عملی عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 164 سلام عزیزم بله جراحی کردم و راضی هستم. چون بقیه هم سوال داشتند فردا سر فرصت یک پست میگذارم و توضیح م ... سلام عزیزم عمل کردین راضی بودین؟ میشه تجربتونو بگین من باهاش نوبت عمل دارم