2777
2789
عنوان

قطع قرص تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 7095 بازدید | 26 پست
من چنماه پیش ازمایش دادم تیروئیدم ۴بود دکتر گف مشکلی نداره نرماله یماه پیش دوباره دادم ۶وخورده ای بو ...

عزیزم سلامتیت رو به خطر ننداز

پیش یه متخصص غدد ویزیت شد حتما

ایشون تخصصی در علم پزشکی ندارن

توی این قرن و پیشرفت واقعا تعجب میکنم باز هم هستن افرادی که گول آدم های شیاد رو بخورن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درمان شدم خود قرص که عوارضش خیلی لعنتی

خب خدارو شکر بله من با طب سنتی اسلامی اینا اعتقاد دارم بیشتراز شیمیایی و واااقعا جواب گرفتم قبلا

از قرصه ترسیدم ک یهوقط شه عوارض نداشته باش

با کمال احترام می گم نکنین اینکارو با خودتون  اونم تیرویید  مگ لووتیروکسین چشه که مقاوم ...

دقيقا

من به مدت سه ماه قطع كردم بيچاره شدم

ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
با کمال احترام می گم نکنین اینکارو با خودتون  اونم تیرویید  مگ لووتیروکسین چشه که مقاوم ...

والا خیلیا دیدم چندین ساله دارن میخورن هیچ نشده

و برعکس دیدم با داروی گیاهی درمان شدن منم اولاشه چنماهی میش ک تیروئیدم مشکل داره یماه خوردم بدتر ریزش مو گرفتم دارم کچل میشم🥺

والا خیلیا دیدم چندین ساله دارن میخورن هیچ نشده و برعکس دیدم با داروی گیاهی درمان شدن منم اولاشه چن ...

منم میخورم هیچی نشده نگه باید چیزی بشه؟

کنترلش میکنه

اتفاقا ریزش مو رو وقتی میگیری که قطع کنی و کم کاری داشته باشی 

عوارضی هم نداره قرصش اگه بهت نمیسازه ولی برو پیش متخصص غدد قرص دیگه ای تجویز کنه نه کسی که هیچی از بدنت نمیدونه و چررت و پرت سر هم میکنه

السلام علیک یا ابا عبد الله
منم میخورم هیچی نشده نگه باید چیزی بشه؟ کنترلش میکنه اتفاقا ریزش مو رو وقتی میگیری که قطع کنی و کم ...

از اول ک خوردم تاالان ک دارم میخورم ریزش دارم هنوز قط نکردم ک...دکتر گف دوماه بخور بعدبیاازمایش دوباره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز