2777
2789

دوستت رومیشناسه ؟اول چندبار باهم برین بیرون با مادرت سه تایی بشناسش شاید اجازه بده

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

نمیدونم بهش اعتماد داره یا ن ولی دیگه ب دخترخالم اعتماد داره ک نمیزاره😐💔 چرا مامانا اینقد سختگیرن میدونم صلاحمونو میخان ولی خیلی دارن به حق ما دخترا بدس میکنن _ دیشب داداشم تا ساعت 11نیم با رفیقاش بیرون بود هیچی بهش نگفت 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی دونم چند سالته 

یه سوال دارم اون دوس پسرای دوستات آدم حسابین یا از این پپه ها که با موتور میان قیراژ میدن و میرن 

پسرا بیشتر به فکر نیازشونن اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته برات می دونی چی میشه 

الان به فکر درس و مشق باش تا جایی که میتونی بخون به فکر این کارا نباش آیندت رو بخاطر اینکه دوس پسرای دوستات  میان دس تکون میدن و میرن نباش این دوستی هاشون یکی  دو ماهس بعد اینکه استفادشون رو کردن میرن سراغ یکی دیگه 

میدونم مامان هم زیاد نمیذاشت برم و اینا ولی خب الان که مامانم میگه برو بیرون  بگرد بابام نمی ذاره و نمی تونم برم و سرم تو گوشیه وقتی سرم تو گوشیه میگه چرا انقدر گوشی دستته 

نه هب همه رفیقام دوس پسراشون میان دم مدرسه دنبالشون بخدا من بغض میکنم همش🥺💔 یا مثلا دوس پسراشون از ...

دغدغه هاتون تو حلق داعش 

زمان ما پدرمادرهامون دنبالمون می اومدن جدیدا مردم لارج شدن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نمی دونم چند سالته  یه سوال دارم اون دوس پسرای دوستات آدم حسابین یا از این پپه ها که با ...

حرفات واقعن حقن🙂مرسی ولی با دوس پسرای مجازیم نباید کاری داشته باشه من نمیخام رل بزنم فق میخام ت مجازی با ی پسرع فاب باشم

حرفات واقعن حقن🙂مرسی ولی با دوس پسرای مجازیم نباید کاری داشته باشه من نمیخام رل بزنم فق میخام ت مجا ...

ببین اینکه بخوای با جنس مخالف دوس شی به نظرم خوبه چرا چون راجب جنس مخالفت یه چیزایی رو یاد می گیری ما به جز برادرامون اگر برادر داشته باشی جنس مخالف رو می دونیم چیه اما ذهنمون بستس  هیچ فکر و یا ایده ایی راجب جنس مخالف نداریم خدا رو شکر الان اینترنت هس و یه چیزایی رو متوجه میشیم ذهنمون بسته نیس اما به طرف مقابلم بستگی داره مطمئنی که اون فقط به عنوان دوس فاب میخواد باشه یا بیشتر میخواد خب تو مجازی هم یه اتفاقاتی میفته بنابراین مراقب باش با کی دوس میشی و اون طرف مقابلت نیت بدی نداشته باشه  به هر حال ایرانه و بعضی چیزا مثل دختر بودن این ها که امیدوارم متوجه حرفم بشی مثل خارج نیس که دختره ۱۴ سالش هس و اولین رابطش  رو داشته اما براش مهم نیس