2777
2789
الان بدتر بگم .آخه هم همسایه هستیم .هم دوتاشون کاسب محله هستن 

دیگه بدتراگه نگی دردسرمیشه یارفیق شوهرت فک میکنه راضی چون میگی نتونستم واکنش تندی نشون بدم... برامن یبارچنین قضیه ای پیش اومدهمون لحظه زنگ زدم شوهرم اومدهمسایه بودجرواجرش کرد

گرببینی ناکسان بالانشینندصبرکن...روی دریاکف نشیندقعردریاگوهراست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو محل چی میگن آخه .پشت سرمون  بعدش زنش بفهمه زندگیش خراب میشه

پس خودت برداربراش پیام بفرست فقط بخاطرزنوبچت بشوهرم نگفتم یباردیگه چرت پرت بگی ابروت میبرم نه تنهاپیش زنوبچت بلکه توکل محل بی ابرومیشی

من کله گنده بیدارم 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
دارم ابنترنت از کدوم قسما باید دانلود کنم 

تو گوگل بزن کانال سریال ترکی در روبیکا خودش میاره برات فقط باید یکم بگردی و وقت بذاری تا همه قسمتاشو پیدا کنی به نظرم هر فیلمی خواستی انتقال بده ذخیره شده ها

فکر کنم همین برداشت هم کرد که دارم ناز میکنم

درک میکنم شوک شدی ولی بشورش بزارش کنارچون همسایه هم هستین... 

فکر کنم همین برداشت هم کرد که دارم ناز میکنم

عزيزم عاقل باش

سريع شات بگير بع يك بزرگتر معتمد اين مووضع رو بگو

و براش اينارو بفرست

چون ابشون بيسنع شماپا نميدي از ترس اينكه به شون ت بگي شايد داستان وارونه جلوه بده..حواست باشع

💕

پس خودت برداربراش پیام بفرست فقط بخاطرزنوبچت بشوهرم نگفتم یباردیگه چرت پرت بگی ابروت میبرم نه تنهاپی ...

بیشتر از پیشنهادش به این فکر میکنم شوهرم مهمونش کرده مشهد سه شب هتل .دارم فکرمیکنم اگه بگه باشه میام چکار کنم .

اثاث کشی داره حالا نمی‌دونم بیاد یا نه

⁦🖐🏻⁩

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
عزيزم عاقل باش سريع شات بگير بع يك بزرگتر معتمد اين مووضع رو بگو و براش اينارو بفرست چون ابشون بي ...

افرین.. راست میگه حداقل پیاماشوداشته باش بعدامدرک دستت باشه شوهرت فهمیدتورومحکوم کردنشونش بدی

بیشتر از پیشنهادش به این فکر میکنم شوهرم مهمونش کرده مشهد سه شب هتل .دارم فکرمیکنم اگه بگه باشه میام ...

عب نداره کاریه که شده اگه اومدسرسنگین باهاش رفتارکن حساب کاردستش بیاد... ولی سعی کن شوهرتومنصرف کنی نریدمسافرت یابگوبیاخودمون تکی بریم

کوچک ترین بحثی باشوهرم بکنه آبروی دوتامون رفته  آخه اون زن و بچه دارع

بگو به شوهرت یه جور بدی نگام می کنه وقتی تو حواست نیست. بگو یه زن هیچوقت اشتباه نمی کنه و اب و تابش بده. لازم نیست بگی پیام داده تا دعوا شه. خود به خود شوهرت فاصله می گیره ازشون