2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 29 پست
ببخشیدا دل آدمه. سنگ که نیست. دل بستم شدید. اصلا هم فکر نمی گردم چنین کاری کنه. نگفته بود اصلا اصلا& ...

میفهمم چی میگی ولی زندگی همینه بی رحمه سعی کن دیگه بهش فکر نکنی نمیتونی فراموشش کنی چون آدم نمیتونه عشقشو فراموش کنه سعی کن خودتو مشغول کارکنی

میفهمم چی میگی ولی زندگی همینه بی رحمه سعی کن دیگه بهش فکر نکنی نمیتونی فراموشش کنی چون آدم نمیتونه ...

همین کارو می کنم. ولی نمی تونم. چیزی درونم مرده. انگیزه ندارم برای چیزی. سر کار می رم. باشگاه می رم.... ولی از درون فروپاشیدم و افسرده ام. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کارو می کنم. ولی نمی تونم. چیزی درونم مرده. انگیزه ندارم برای چیزی. سر کار می رم. باشگاه می رم. ...

به مرور زمان این قضیه کمرنگ تر میشه به این فکر کن که چقدر نامرد بود بدون این که اطلاع بده بهت رفت ازدواج کرد 

قرار ازدواج نداشتین؟ تا چند وقت ناراحت بودی؟ چقد طول کشید خوب شدی؟ بعدش دیگه زنگ نزد بهت؟ 

چرا داشتیم خیلی یهویی فهمیدم چیکار کرده

اولایلش حالم خیلی بد بود اما خودمو جمع کردمتقریبا میتونم بگم حال خیلی بدم یک ماه طول کشید 

بعد از شیش ماه دیگه کلا فراموش کرده بودم و همه چیو پی زندگیم بودم حتی یکی ی خبر میاورد ازش میگفتم چیزی راجبش نگین مهم نیست برام

از همون موقع ک ازدواج کرده بود مرتب میخواست به هر طریقی باهام حرف بزنه ک من نمیزاشتم سریع بلاکش میکردم الان دو سالو و خوردی گذشته آخرین بار فروردین بود بهم پیام داده بلاکش کردم

چرا داشتیم خیلی یهویی فهمیدم چیکار کرده اولایلش حالم خیلی بد بود اما خودمو جمع کردمتقریبا میتونم بگ ...

چه پررو و وقیح. چرا پیام می داد. چه فکری کرده با خودش 

چرا داشتیم خیلی یهویی فهمیدم چیکار کرده اولایلش حالم خیلی بد بود اما خودمو جمع کردمتقریبا میتونم بگ ...

چقد روحیه قوی داری که تونستی زود خودتو جمع کنی. من سه ماهه حالم خوب نیست. افسردگی گرفتم. وقتی گفتم بهش چرا این کارو کردی پشت تلفن یه عالمه گریه می کردم.گفت از زندگی تنهایی خسته شدم و یکیو می خواستم خونه رو جمع کنه. و.....  .  

می دونی چی اذیتم می کنه. اینکه چطور تونست راحت ازم بگذره. اونم بعد هشت سال دوستی. مگه دوستم نداشت. مگه خاطره نداشتیم با هم. واقعا چطور میشه که یکی اینقد راحت از آدم بگذره 

چقد روحیه قوی داری که تونستی زود خودتو جمع کنی. من سه ماهه حالم خوب نیست. افسردگی گرفتم. وقتی گفتم ب ...

چرا گریه کردی؟ من اون موقع تازه ام اس گرفته بودم ک اینکارو کرد ببین دیگه من چقد داغون بودم

اون موقع ک تازه ازدواج کرده بود یبار از دوستم سراغمو گرفته بود دوست منم خیلی خوب ادمو میچزونه 

دوستم بهش گفته بود پریامیگفت تو جلوی پیشرفتشو گرفتی خداروشکر از شرش خلاص شدم😂(حالا من نابود بودما)  ابن حرفو ک  شنیده بود سوخته بود خیلی بدم سوخته بود بدجور پیگیرم بود 

ولی من ی دختر دیگه ای شده بودم پوست انداخته بودم

شبهای زیادی احساس میکردم قلبم داره له میشه 

با آهنگای زیادی زار زار گریه کردم ولی نذاشتم اون برنده ی بازی باشه دهنشو سرویس کردم با حال  خوبم

می دونی چی اذیتم می کنه. اینکه چطور تونست راحت ازم بگذره. اونم بعد هشت سال دوستی. مگه دوستم نداشت. م ...

میدونی من از نظر ظاهری قیافه خوبی دارم زنشو ک دیدم انگار خودمو باختم میگفتم یعنی من از این کمتر بودم؟ 

منم میگفتم چطور از من گذشت؟ چی باعث شد احساس کنه من در حدی نیستم ک با اون باشم؟ 

بیشتر سرزنش خودم ک چرا ی آدمی ک هیچی نبود رو یجوری بزرگ کردی ک خودتم نبینه

ولی دیگه این فکرا کافی بود باید ادامه میدادم 

میلیون ها ادم داره با ی قلب شکسته به زندگی ادامه میدن منو توهم یکیش 

اون زنی ک درکت میکنه منم

عزت نفس و غرورتو دو دستی بگیر ولشم نکن

چرا گریه کردی؟ من اون موقع تازه ام اس گرفته بودم ک اینکارو کرد ببین دیگه من چقد داغون بودم اون موقع ...

آقا چطور می تونی اینقدر قوی باشی. اون فهمید که من حالم بده و گریه می کنم. چون دو بار زنگ زد و جوابشو دادم. گفتم حالم بده. گفتم همش گریه می کنم

آقا چطور می تونی اینقدر قوی باشی. اون فهمید که من حالم بده و گریه می کنم. چون دو بار زنگ زد و جوابشو ...

اشتباه کردی عزیزم

من اونقد تو زندگیم از عزیزانم جدا شدم و درد کشیدم دیگه پوستم کلفت شده

اینجوری آدمارو باید یجوری ول کنی ک طرف خودش نفهمه کی باخته این وسط

اشتباه کردی عزیزم من اونقد تو زندگیم از عزیزانم جدا شدم و درد کشیدم دیگه پوستم کلفت شده اینجوری آد ...

خودمم نمی دونم چی کار کنم. روزی هزار تا سوال تو مغزم پیش میاد. می گم اصلا منو دوستم داشته؟ اینکه منو وابسته کرد و بدون اینکه احساس مسئولیتی کنه رفت با یکی دیگه. چطور ممکنه؟ هر چند قرار ازدواج نداشتیم ولی....... مسئولیت مگه فقط به ازدواجه؟