2777
2789

دقیقا خونتون مثل ما هست مام پایینمون برادرشوهرم ایناس رفتن روستا شوهرم الان میخواد بره سرکار منم اون رفتنی میترسم صبح زود بیشتر میترسم تا شب یا نصف شب

برای همیشه آرامش داشتنم صلوات میفرستین؟
سلامت باشی ما طبقه بالا یه خونه میشینیم هنوز پایین مستاجر نداره ،سر اسم فعلا تصمیم نگرفتیم با شوهرم ...

آهان خداحفطش کنه براتون 😍😍😍😍😍

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خونتون مثل ما هست مام پایینمون برادرشوهرم ایناس رفتن روستا شوهرم الان میخواد بره سرکار منم اون ...

حالا من برعکسم صبحا نمیترسم اما شبا چرا😅اخه طبقه پایینمونم بزرگه میگم نیاد کسی😥خداکنه زودتر مستاجر پیدا شه براش

حالا من برعکسم صبحا نمیترسم اما شبا چرا😅اخه طبقه پایینمونم بزرگه میگم نیاد کسی😥خداکنه زودتر مستاجر ...

صبح زود فقط میترسم ینی وقتی هوا گرگو میشه. 

اره منم😥از شبا هم میترسم😅

دیگه صبح شد نترس. من ترسم تازه داره شروع میشه چون شوهرم الان میخواد بره تو ساختمون حیاط دارم تنهام البتع اینطرفمون نونوایی پدرشوهرمه اونا اونجان

دیگه صبح شد نترس. من ترسم تازه داره شروع میشه چون شوهرم الان میخواد بره تو ساختمون حیاط دارم تنهام ا ...

باز خوبه نزدیکتن🥲من تازه اسباب کشی کردم این حیاط پایین مستاجر نداره واقعا میترسم

باز خوبه نزدیکتن🥲من تازه اسباب کشی کردم این حیاط پایین مستاجر نداره واقعا میترسم

نترس عادت میکنی دره خونرو قفل کن قران بخون یه مدت بعد عادت میکنی