2777
2789
عنوان

مردای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این سن باید ب این روز بیفتم می بینی خواهر😭😭😭😭😭

عزیزم خدا بزرگه.ولی واقعا اگه قصد طلاق نداری به بچه فکر کن.مبادا ی بچع بی گناه بیاری تو این عذاب

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

طلاق اشتباهه 

هرشب میگه برو بسلامت 

اگه دستای زخمی و گردن کبودم رو میدین بازم میگفتین طلاق اشتباهه؟

امشب بخاطر اینکه گفتم حداقل سهم یارانه خودمو بده یکم پول دستم باشه با دستای اندازه دیگش خفم کرد داشتم میمردم که ولم کرد 

چنگ انداخت کل دستامو 

خدا لعنتش کنهههههههههههههههههههههههههه

عزیزم من شوهر تورو نمیدونم ولی برای خودم از اون ادمایی بود که اگه اسم شکایت میومد جری تر میشد یعنی من اینجور فکر میکردما چندنفر که شوهرشون دست بزن داشتن گفتن ببین مرگ یبار شیون یبار یا پی دردو بمال به تنت یا یبار دندون لقو بکن بره من شوهرم درحدی میزد که دستو پا بشکنه از هوش برم اقا یبار رفتم شکایت کردم رفتم بزشکی قانونی حالا از اون موقع دیگه نمیزنه شناسنامم قایم کرده دعوامون میشه میره بیرون همه اونایی که بهم توصیه کردن هم همینو گفتن حالا من نمیگم اینکارو کن شاید شوهرت بدتر شد بعد بگی فلانی گفت رفتم پی شو گرفتم شوهرم طلاق داد یا بدتر شد من فقط تجربه خودمو گفتم 

خدا ازش نگذره الهی بگردم برات

فقط از فکر بچه بیا بیرون عزیزم.مثل خواهر کوچیکترمی اینو از من بشنو بعد بچه بدتر هم میشه احتمالا

به نام خدای رنگین کمان و بارون...کاربری واگذار شده .از ارتباط دادن تاپیک ها جدا خودداری کنید!!!!!!