2777
2789
عنوان

جاری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 21 پست
آره ادعا زیبایی و با کلاسی میشه یعنی خیلی با کلاسه

کلا وقتی حرف میزنه یا میخاد جلب توجه کنه پاشو ول کن برو یا خودتو مشغول ب یهکاری دیگه کن اونوقت سوختن شدت میگیره 

من خواهر شوهرم عکس تک تک وسایل خونمو گرفت رفت برا دخترش کپی وسایل من خرید حتی فرش 

حتی جلو دری 😂😂

منو دعوت کردن ک برم ببینم 😂😂😂

منم تمام وسایلمو از بیخ و بن عوض کردم 😂 هنوزم داره تیکه تیکه میخره ک مثل من باشه😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا وقتی حرف میزنه یا میخاد جلب توجه کنه پاشو ول کن برو یا خودتو مشغول ب یهکاری دیگه کن اونوقت سوختن ...

آره مثلاً عمدا با شوهرش مهربونم و جانم اینا میگه جلو همه چون من یه مدت با همسرم اختلاف داشتیم بعد این سری همسرم که به من توجه می کنه اصلا قیافه ش عوض نیشه

هروقت میبینیش بگو چرا صورتت چروک افتاده؟ ب خواهر شوهرت بگو بنظرت یکمی چهرش پیرتر نشده؟؟ نقطه ضعفشه ...

من کلا باهاش حرف نمی‌زنم اصلا محل نمی‌دم بهش بچه شم بغل نمی کنم چون قبلا از بغلم کشیده برده ولی اون با دختر من حرف میزنه

آره مثلاً عمدا با شوهرش مهربونم و جانم اینا میگه جلو همه چون من یه مدت با همسرم اختلاف داشتیم بعد ای ...

تو کار خودتو بکن بخاطر این چیزا زندگی رو ب کام خودتو شوهرت تلخ نکن توجه بهش نکن کلا بی محلش کن 

اهمیت ک میدی بهش گندش میکنی پیش خودش فکر میکنه ک کیه 

آره ادعا زیبایی و با کلاسی میشه یعنی خیلی با کلاسه

والا با تعریفایی که کردی معلومه یه عقده ای سرتا پا حقارت بیش نیست آدم نرمال از این ادا اصولا نمیاد

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚