2777
2789
خیلی جناییی کردی خدایی!! ماهم دوران عقد رابطه داشتیم ولی حفظ بکارت برامون مهم بودیم دیگه نمیتونم وا ...

مهم اینه نظر هرکس واسه خودش باشه من اصلا منظورم به شما نیست کلیت جامعه رو میگم 

مثلا اگه کسی خواست تو عقد کامل باشه بقیه پشت سرش حرف نزنن و اگه کسی هم نخواست پشت سرش حرف نزنن😐

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨
منم منظورم خودم نیستم چون کلا قصد ازدواج ندارم منظورم  برا بعضی خانمای ک تو خانواده ی سنتی و م ...

لطفاً این مسائل رو به همه خانواده های سنتی و مذهبی ربط ندید 

خیلی از این خانواده ها نظرشون متفاوته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ شرعی حق با شوهرته عقد می کنید برای چی پس؟🙄🌙

بعد اگر در زمان عقد بخواد طلاق بگیره چی؟ میدونید با ازاله‌ی بکارت حق حبس از زن ساقط میشه؟ میدونید اگر باکره باشه اسم فرد از شناسنامه پاک میشه؟ تو این ایران کوفتی با این سطح فرهنگ داشتن بکارت خیلی مهمه

ببین بیشتر این مسئله نیس که کسی فکرکنه اینا باکره نیستنو فلان وقتی طرف عقد میکنه مسلما رابطه کامل ا ...

خانواده ها بخاطر این ناراحت میشن که فردا پس فردا پشت سرشون حرف میزنن 

بخاطر فرهنگ بده که تو زندگی شخصی مردم دخالت میکنیم و دخترا میترسن و حق انتخاب ندارن که تو عقد بخوان رابطه داشته باشن یا نه 

استارتر جان ببین  تو هر فرهنگی یه چیزی جا افتاده و‌واقعا نمیشه بعضیاشو نغییر داد  مگر واق ...

من حرفاتونو قبول دارم اما میگم اگه کسی توی عقد رابطه ای داشت و کسی فهمید و یا داشت طلاق می‌گرفت کسی فهمید باهاش بد برخورد نکنن و پشت سرش تو فامیل و ... حرف نزنن 

بعضیا دیگه خیلی افراطی برخورد میکنن و ممکنه دل چند تا جوون بشکنه سر همین موضوع 

اخه چرا اسمشو میذارین وظیفه، چرا شان خودتونو انقدر پایین میارید. عزیزم وظیفه نیست اگه بهش میل و عشق ...

دقیقا درست میگی

ما به زنهایی که در ازای پول رابطه برقرار میکنن، یه چیز دیگه میگیم، همسر نمیگیم😕

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

اول اینکه، رابطه رو تا حد وظیفه پایین اوردن، یعنی به لجن کشیدن عشق و علاقه

دوم اینکه، از خانمهای که از واژه تمکین برای بیان اجبار در برقراری رابطه در هرحالتی برای زنها طبق درخواست مرد، استفاده میکنن، متنفرم و حالم ازشون بهم میخوره

سوم اینکه، کسی که از طلاق بعد عقد میترسه، بهتره که اصلا عقد نکنه، چون عقد کردن  به معنای شروع محرم شدن و رابطه و زندگی مشترک هستش ، و لزومی به جشن و عروسی نیست، پس وقتی هنوز سناخت ندارین عقد نکنین و همونطور نامزد بمونین

چهارم اینکه طبق نظر دیگران زندگی نکنین و هرکاری که با توافق هردوتون درسته ، انجام بدین 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

قهر کنهبه مهم ایندته.

به عنوان یک پسر میگم  به هیچ عنوان رابطه جنسی نداشته باشین تو دوران عقد و نامزدی دختر پسر بااااید شعور این داشته باشن دوران عقد و نامزدی دوران اشنایی هست نه. شهوت و لذت جنسی 

حالا میتونین بغل بوس نمیتونم اینجا واضح بنویسم هر کاری کنید الا رابطه  جنسی واژنی حتی قهر کنه مهم نیست.

علتش اینه پیش اومده به بهونه اینکه ما عقدیم محرمیم پس با هم. ...کنیم و انجام دادن ولی بعد به مرور یا سر بهونه الکی یا واقعی دیدن به درد هم نمیخورن و جدا شدن این وسط پسر که خیالش نیست کیفش کرده و کسی که بزرگترین اسیب میخوره دختر هست. 

پس به هیچ عنوان اجازه رابطه جنسی  رو نده قهر کنه بهتر از بدبخت شدن خودته.

کسی که شعورش به این چیزا نرسه و مثل بچه ها قهر کنه  باید در زندگی و ازدواج با اون ادم بیشتر چش و گوشت باز کنی و دقت کنی.