2777
2789
بعد عروسی دیگه چیزی تازگی نداره دیگه خوب سخته آدم خونه باباش با شوهرش....

اگه اینجوریه پس یه ماه بعد عروسیم دیگه چیزی تازگی نداره بعدم خونه بابا چرا؟ ازدواج کرده های فامیل ما هر هفته یا دو هفته در میون با زنشون میرن شمال و کویر و این ور اون ور عشق و صفا 

دقیقا حتی میتونه در صورت باکرگی اسم شوهر سابقش رو از شناسنامه اش پاک کنه و اینکه تو عقد جدا شدن خیلی ...

من اینارو متوجه شدم فقط مشکلم اینه عقد تو خانواده ما یعنی ازدواج اون داستان آشنایی و اینا ماله دوستی و نامردیه وقتی طرف میشینه پای سفره عقد یعنی مطمئنه که طرف شوهرش چیزی به اسم جدایی معنی نداره، و خوب تازا از خداشونم هست که عقدشون طولانی بشه به جای این که زنه بیچاره آشپزی کنه فلان قشنگ مادر و مادر شوهر غذاشون نیپزن اینا هم عشق و صفا میکنن به جا پول قبض برق و گاز میرن سفر تفریح و خوش گذرونی و رابطه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم قطعا اگه این طور باشه حس بدی داره در صورتی که کار غیر قانونی نکرده  من  بیشتر ر ...

آره متوجه حرفت شدم

قبول هم دارم حرفتو👌

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
اگه اینجوریه پس یه ماه بعد عروسیم دیگه چیزی تازگی نداره بعدم خونه بابا چرا؟ ازدواج کرده های فامیل ما ...

فکر کنم بیست نفر منو ریپلای کردن.برا همه هم توضیح دادم ببین این نظر شخصی منه اصلا تعمیم داده نمیشه.

خیلی جدی نگیرید!

ما هم تو عقد باهم لذت بردیم ولی دوست داشتیم بکارت بمونه بعداز عروسی این اصطلاح هم که گفتم تازگی نداره یه حرف دم دستی بود فکر نمی کردم انقدر همه جدی بگیرن!

بعدش ما مثل شما یا اقوامتون واقعا شرایط مالی اونجوری نداشتیم که بخوابیم شمال یا کویر هفته ای یکبار بریم

😐😐😐چرا انقد همه حرفاتون عجیبه یعنی عقد برای خانواده های شما معنی ازدواج نمیده؟ بابا یارو اسمش تو ...

ببینید نمیشه همیشه قاطع پامونو کنیم تو یه کفش بگیم چون عقد کردن یعنی ازدواج کردن و خیلی مسائل دیگه 

اینجا دوستان از قانون ها هم کامل صحبت کردن 

در نظر بگیریم هیچ قاعده و قانونی وجود نداره 

وقتی هم که عقد میکنیم معنی ازدواج میده ، حالا به هزار و‌یک دلیل توهمین دورانی که  دختر و پسر عقدن و میخوان خودشونو جمع و جور کنن برن سرخونه و زندگیشون  میخوان از هم جدابشن و عقدشون باطل بشه . از هم جدا میشن 

خواستگار بعدی که برای دختر بیاد یا پسر بره خواستگاری دختر دیگه ، 

خود شما دور باشه تو این شرایط باشی نمیپرسی رابطه داشتی یا نه؟؟؟؟؟؟

روی صحبت من این بود که چرا نمیشه تو عقد جدا شد ؟! خیلی راحت میشه ؟ 

خیلی راحت هم میشه به دیگران  و نفر بعدی گفت که تو چه شرایطی عقد بودن 

حالا یکی میگه عقد بودیم و زن و شوهر خلاف شرع نکردیم ک رابطه داشتیم 

یکی  هم میگه من داشتم امتحانش میکردم تو نامزدی خودشو نشون نداد و تو عقد نشون داد و خداروشکر رابطه نداشتیم  و وووو

دقیقا حتی میتونه در صورت باکرگی اسم شوهر سابقش رو از شناسنامه اش پاک کنه و اینکه تو عقد جدا شدن خیلی ...

بله دیگه چه طور فک و فامیل به راحتی میفهمن طرف رابطه داشته  پس میتونن هم بفهمونن  بهشون ک طرف باکره هست 

فکر کنم بیست نفر منو ریپلای کردن.برا همه هم توضیح دادم ببین این نظر شخصی منه اصلا تعمیم داده نمیشه. ...

عزیزم وقتی تو سایت عمومی کامنت میزارین باید انتظار ریپلای شدن داشته باشی دیگه و بله خوب فامیلای ما پولدار بودن 

ببینید نمیشه همیشه قاطع پامونو کنیم تو یه کفش بگیم چون عقد کردن یعنی ازدواج کردن و خیلی مسائل دیگه&n ...

مشکل من اینجاست که شما دوره نامزدی با عقد اشتباه گرفتین یعنی در واقع تو شهر ما این دو تا مساله جدا از همه ووقتی کسی پای سفره عقد میشینه به این فک نمیکنه که به نامزد بعدیم بگم باکرم یا نه😑😑😑😐😐در واقع تو عقد طرف صد و ده درصد از ازدواجش مطمئنه و اگه هم مطمئن نباشه بله نمیگه 🙁🙁😐نمیدونم منظورم رسوندم یا نه 😑😑جالب اینجاست همش دارین میگین حق و حقوق و قانون و ازاین چرندیات اینا بیشتر آمورش تیغ زدن آقایون به واسطه مهدیه بدونن  از دست دادن پردس😊😑😑😑بابا دارین ازدواج میکنین یا معامله 

عزیزم وقتی تو سایت عمومی کامنت میزارین باید انتظار ریپلای شدن داشته باشی دیگه و بله خوب فامیلای ما پ ...

من بدم نمیاد ریپلای کنن اتفاقا آدم با حوصله ای هستم 

ولی اگه میدونستم انقدر با واکنش و دافعه مواجهه میشم اصلا نظرمو نمیگفتم

انشالله که فامیلاهاتون پولدارتر بشن شما هم همینطور ولی غالب به اکثریت زوجهای جوان همچین شرایطی ندارن واسه رابطه...

مشکل من اینجاست که شما دوره نامزدی با عقد اشتباه گرفتین یعنی در واقع تو شهر ما این دو تا مساله جدا ا ...

خب بعضی فرهنگا قبول نمیکنه اینو چه درست چه نادرست 

واینکه شما بعد عقد مستقیم میرید سر خونه و زندگی خودتون؟؟

خب بعضی فرهنگا قبول نمیکنه اینو چه درست چه نادرست  واینکه شما بعد عقد مستقیم میرید سر خون ...

نه بالاتر گفتم اصلا تو شهر و خانواده های ما طرفین دوست دارن عقدشون طولانی باشه اون پولی که میخان برا آب و برق و گاز بدن میرن سفر و عشق و حال به جای این که خانم به فکر این باشه چی بپزه یا آقا به فکر پول باشع وقتشون میزارن برا همدیگه با هم برن بیرون حرف بزنن غذاشونم مادر و مادر شوهر میپزه یا میرن رستوران همه تو فامیل ما متفقن که دوران عقد دوران طلاییه و رابطه و این چیزا هم اصلا برامون زشت نیست 

من بدم نمیاد ریپلای کنن اتفاقا آدم با حوصله ای هستم  ولی اگه میدونستم انقدر با واکنش و دافعه م ...

مرسی ولی من پولدار نیستم 😂😂و ترجیحا تا مثل فامیلا پولدار نشم ازدواج نمیکنم 😂😂😑😐

ما از روز اول رابطه داشتیم چون زن و شوهر رسمی وشرعی هستیم بعضیا حلال خدارو هم حروم میکنن😯

اینجا هیچ کس هیچوقت نگفته حرومه.اما خیلیا ترجیح میدن بزارن برای شب عروسی بخاطر خیلی دلایل.ساده ترینش اینکه اون شب براشون خاص و رویایی باشه نه همینطور ساده و سرسری.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
نه بالاتر گفتم اصلا تو شهر و خانواده های ما طرفین دوست دارن عقدشون طولانی باشه اون پولی که میخان برا ...

خب عزیزم این فرهنگ شهر شماهستش 

خیلی هم قشنگه 

ولی ممکنه تو جای دیگه استقبال نکنن 

و دلیل نمیشه چون نامزدی و دوران عقد شما اینجوریه برای همه هم باشه 

پیرو  جواب قبلیتون 

اتفاقا هیچ کس دوست نداره وقتی پای سفره عقد میشینه به فکر جدایی و طلاق بیفته 

ولی همیشه نمیشه  خوش بین بود ، باید کمی هم احتیاط کرد، اونم تو این دوره و زمونه، هیچ کس تا مطمین‌نشده بله نمیگه ، ولی ممکنه بعدش اتفاقاتی بیفته که پشیمون بشه 

چه پسر چه دختر خود واقعیشونو بعد عقد نشون بدن ، یا مورد پنهانی داشته باشن ، 

از تیغ زدن خانوما توسط اقایون گفتین 

کم نبودن اقایونی که خانومارو بازیچه قرار دادن

پس هیچ وقت یه طرفه به قاضی نرین

رسم و رسومات هر شهری برای خود شخص محترمه

اره واقعا برا مردا همیشه تازگی داره. الکیه که میگن یکسال اول فقط تازگی داره

میشه بپرسم چند وقت از ازدواجتون میگذره؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند