2821
2789
عنوان

بیبی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پایینی مال دیروز هس که هم خودم هم خواهرم هم مادرم هاله شو دیدیم ولی تو عکس نمیفته هرکاری کنم

بالایی مال امروزه هاله اش پررنگ تر ازعکسه یاسی کمرنگه انگاری 

میدونید آدم خودش میدونه اینا همش احتمال بارداریه ولی دلش میخواد حقیقت پیدا کنه و واقعی باشه 🥲

من نمیخوام خودمو گول بزنم ولی خب انتظارهم سخته سخت 🥴🤪

ان شالله توکل بخدا..آخه میگن دیربیفته اعتمادی نیس! واییییییییییی الهیییی عزیزدلممممم اینقدر خوشحال ...

توکلت به خدا باشه ان شالله بهترینها براتون اتفاق میفته و خدا یه نی نی سالم وصالح بهتون هدیه میده 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
منم ماه پیش خیلی امیدداشتم ولب نشد این ماه هیچ علایمی ندارم ودوسه روز مونده به موعدم دردهای پرب هم د ...

نه من از چندروز بعد اقدام دل درد پریودی رو داشتم ولی الان دوروزه شدیدترشده 

من دارو تاحالا مصرف نکردم

من ماه پیش شبی یدونهلتروزول  خوردم با دوفاستون این ماه شبی دوتا خوردم با مدروکسی پروژسترون ولی شوهرم وقت نکرد ببرتم سونو تا وضعیت فولیکوامو ببینم خیلی ناراحتم

من ماه پیش شبی یدونهلتروزول  خوردم با دوفاستون این ماه شبی دوتا خوردم با مدروکسی پروژسترون ولی ...

کلا آدم آب میشه یعنی انگار فقط روزایی که پریودی آرامش داری ولی دقیقا از وقتی پاک میشی از حرص اقدام ..اقدام درست..تغذیه درست..تایم تخمک گذاری...علائم ظاهر شده ..اوووو همه اینا کلی فشار میاره به آدم 

بنظرم بارداری و انشاالله

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚