2821
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 46 پست
سلف

سلف که غذا میگیرند

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
بله حضور قیاب میکنه شمام دستتو فقط بگیر بالا  دیگه نمیاد بگی  حااااااظر🤪🤓

مرسی

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وارد کلاس که شدم چیکار کنم خخ

وارد کلاس شو برو بشین پشت بقیه هر کاری کردن توام بکن😐🙂 اگه رفتی دیدی در بسته است استاد داخل در بزن داخل شو به استاد سلام بده برو پشت بشین 

اگه صندلی نباشه و شلوغ باشه نتونستی بری داخل برگرد خونه هیچی نمیشه همیشه نیم ساعت جلوتر سعی کن تو کلاس باشی

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

سلف که غذا میگیرند

گفت یه اسم دیگع داره کفتم شاید سلف وگرنه همهدجا بوفه است من روز اول دانسگاه سیگار و تجربه کردم 😭بازوووووور داد دستم دختره الان دوست ۱۱ سالمه و ۲ سال از ایران رفته انگار قلبم رفته 

واقعا اخه تو اینستا دیدم بهش چیز دیگه ای میگفتن

سلف؟

اون با بوفه فرق میکنه

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

ساعت ۴ داری؟ این ساعت هم خوبه هم بد اینکه چند ماه دیگه برف میاد بخاطر یه ساعت پا میشی میری دانشگاه ...

ساعت ۱۲ تا ۶ 

😅 من برفو دوس دارم 

بار دیگر وارد این نبرد می‌شوم با آخرین نبردی که به یاد خواهد ماند امروز را زندگی کن و بمیر 
حاضرقایبم میکنههه؟باید چی بگیم

بعضی از استاد بله ولی بعضی ها براشون مهم نیس

اسمتو صدا زدن دستتو بالا بگیر ببینتت

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

خدایی چرا انقدر ترمکارو مسخره میکنن درد دارن😒

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
واقعا اخه تو اینستا دیدم بهش چیز دیگه ای میگفتن

شایدم منظورت ژتون باشه

اگه یخبندان و سرمایی که مغز استخون پا رو درد میاره اردبیل رو میدیدی اینطور نمیگفتی

من حاضرم نون و برف بخورم ولی گرما نه 😑😑

من گرمم بشه دستم به خون مردم آلوده میشه 😔😅

بار دیگر وارد این نبرد می‌شوم با آخرین نبردی که به یاد خواهد ماند امروز را زندگی کن و بمیر 
شایدم منظورت ژتون باشه

نمی‌دونم یادم رفته جی بود ژتون هم بهش میگن؟

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز