2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کرم دور چشم خوب بهم معرفی کن زیر یکی از چشمام یه چروک افتاده ۲۹سالمه

عزیزم سینره و پریم ببین من کرم‌های گرون هم استفاده کردم ولی همیشه توان خریدش رو نداشتم ولی این دو برند هم قیمتش خوبه هم عالی هستند مهم مداومت تو استفاده کردنه نه به گرون بودن محصول

چه تاپیک خوبی زدید،،، میشه کلا درمورد روتین پوستی منو راهنمایی کنید پوستم چربه

عزیزم صبح و شب دور چشم بزن در طول روز ضد آفتاب شب هم کرم ویتامین سی سعی کن از کرم پودر و ضد افتابهای رنگی استفاده نکنید اگرم حال نداشتید صورتتان  رو بشورید با تونر پاک کنید در کنارش این قرصها رو هم استفاده کنید 

عزیزم صبح و شب دور چشم بزن در طول روز ضد آفتاب شب هم کرم ویتامین سی سعی کن از کرم پودر و ضد افتابهای ...

من صبح مرطوب کننده میزنم و ضد افتاب،، شب میشورم باطل شست و شو بعد تونر میزنم،، بعد یه ماسک خونگی و موقع خواب هم یه کرم روشن کننده گرفتم

یه کرم دور چشم خوب بهم معرفی کن زیر یکی از چشمام یه چروک افتاده ۲۹سالمه

پریم مدل یک در چهار که سرش رول داره و سینره عزیزم قیمت هاش هم خوبه گلم حالا اگر توانش رو داشتی گرونتر از ۲۵۰ بخری برندهای دیگه هم هست که داروخانه معرفی میکنه بهت عزیزم ولی من از این دو راضی بودم خیلی

من صبح مرطوب کننده میزنم و ضد افتاب،، شب میشورم باطل شست و شو بعد تونر میزنم،، بعد یه ماسک خونگی و م ...

خیلی خوبه دور چشم هم اضافه کن با یه مکمل کلاژن عزیزم تا بدرخشی گلم