2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زود اومد هاله میگم کمرنگه چندروز دیگه نرم آزمایش؟

بعد خشک شدن اگر پر رنگ شد و دلت نگران بود برو ازمایش .پس فردا دوباره امتحان کن 

برا من این مارک هاله افتاد تا چن روز بعد هاله پر رنگ تر شد .تازه بیشتر بعد خشک شدنش پر. رنگتر میشد .تو بازه زمانی خودش نشون نمیداد و اخرش حامله بودم ولی اون چند روز مردم و زنده شدم 

تو استرس به خودت نده .اگر عجله نداری بزار ا قطعی تر بشه .ازمایش بتا اولی رو دکترا نمیخوان انشالله از حاملگی مطمن شدی یکدفعه برو سونو قلب 7هفتگی اونجا دیگه مطمن میشی .اما اول از بیبی چک مثبت و پر رنگ نتیجه گرفتی اونوقت 

بعد خشک شدن اگر پر رنگ شد و دلت نگران بود برو ازمایش .پس فردا دوباره امتحان کن  برا من این مار ...

نه همون یکی دودقیقه اول هاله اومد بعد صبح هم نبود شب گذاشتم پس پس فردا یکی دیگه بزارم اگه پررنگ شد برم آزمایش؟

باشه پس انشالله سالم و سلامت بغلش کنی نی نی خوشگلتو 😍

ممنون مهربون انشاءالله شما هم نی نی تو سالم و صالح بغل بگیری جواب آزمایشت رو گرفتی بیا تو همین تاپیک بگو منم لایک کن🤗🤗😍😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
عزیزم عدد بتام پریروز ازمایش دادم ۱۲۵۲ بود😍😍😘😘

ای جانم به سلامتی گلم انشاءالله نی نی نازتو سالم و صالح بغل بگیری😍😍🤗🤗🌹🌹🥰🥰❤❤

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
خیلی زود اومد هاله میگم کمرنگه چندروز دیگه نرم آزمایش؟

خیلی کم رنگ آزمایش هم بری بتا و پایین نشون میده پنج روز بمون بعد برو من زود رفتم دو روز به موعد تیتر بنام پایین بود دوباره بعد چهار روز دکترم تکرار کرد بیبی چک اولش حاله کمرنگ صورتی داشت اما از مال شما پررنگتر بود

مبارررکه عزیزززم برامنم همین امروز مثبت بود

مبارک باشه عزیزم

شما چندماه اقدام بودی؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

مبارک باشه عزیزم برای منم دعا زود بی بی چک مثبت بزارم 😘

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

دوستان برا منم دعا کنید هشت ماه اقدامم این ماه سه روز مونده ب پری دعا کنید بی بی چک منم مثبت باشه خسته شدم از بی بی چک منفی 😓

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
مبارک باشه عزیزم شما چندماه اقدام بودی؟

مرسی عزیزم من سه ماهه اقدام بودم امروز قبل ابنکه بی بی بزنم رابطه داشتیم بعد رابطه متوجه شدم ک خونریزی دارم خیلی نگرانم🥺🥺

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱