2777
2789
عنوان

ویروس گوارشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما دکتر رفتی ؟ شما لازمه دارو مصرف کنی . علاوه بر علائم گوارشی علائم دیگه هم داری .  اح ...

بله گمونم کروناست.دکتر نرفتم

دخترم همینجوری اون بردم دکتر ولی بهتر نشده

هردومون مریض

خدا شاهده دیروز فکر میکردم دیگه الآن که بمیرم

وای من کم کرونا گرفتم اینم روش یه بار که دلتا گرفتم دکتر قطع امید کرد ولی فقط من اینجوری شدما دکتر ن ...

دقیقا منم دلتا گرفتم یعنی نابود شدما ....کل بدنم تحلیل رفت درگیری ریه و تنگی نفس و تب و لرز فوق شدید و ضعف شدید بدن و ... تا الآنم آثارش مونده . بدترین سویه دلتا بود . من سر سویه دلتا مادربزرگمو از دست دادم 

آخی عزیزمممممم گذاشت سرم بزنید ؟ بچه داداش من نمیذاره بهش چیزی بزنیم از بس گریه می کنه

بهش بگید آمپول کمی درد داره اما تو میتونی تحمل کنی

یعنی این جمله معجزه میکنه

دختر منم نمیذاشت. آخرین بار این جمله رو بهش گفتم خودش رفت رو تخت دراز کشید حتی موقع آمپول زدن گریه هم نکرد فقط یه آخ کوچولو گفت

بله گمونم کروناست.دکتر نرفتم دخترم همینجوری اون بردم دکتر ولی بهتر نشده هردومون مریض خدا شاهده دی ...

عزیزممممم منم دقیقا الان همین حسو دارم . سردرد و حالت تهوع دارم به علاوه استرس . منم فکر می کنم دارم می میرم   

الهی زود خوب بشید   

دقیقا منم دلتا گرفتم یعنی نابود شدما ....کل بدنم تحلیل رفت درگیری ریه و تنگی نفس و تب و لرز فوق شدید ...

روحشان شاد منم هنوز عوارض دلتا رو دارم دیگه بدنم مثل قبل نیست داغون بی جون تازه دوبار بعدش اومیکرون گرفتم تا مریض میشم نمیتونم راه برم زیر پام خالی میشه میفتم

بهش بگید آمپول کمی درد داره اما تو میتونی تحمل کنی یعنی این جمله معجزه میکنه دختر منم نمیذاشت. آخر ...

آخی عزیزم چه خوب .  بچه داداش من یک سال و نیمه سنش متاسفانه حرفو متوجه نمیشه فقط جیغ می زنه 

روحشان شاد منم هنوز عوارض دلتا رو دارم دیگه بدنم مثل قبل نیست داغون بی جون تازه دوبار بعدش اومیکرون ...

ممنونم عزیزم . تا می تونی خودتو تقویت کن عزیزم . نوروبیون بزن . ویتامین بخور . گرمی جات بخور . کرونا نابود کرده آدمارو   

آخی عزیزمممممم گذاشت سرم بزنید ؟ بچه داداش من نمیذاره بهش چیزی بزنیم از بس گریه می کنه

تمام درمانگاه رو گذاشت روسرش منو پدرشو دوتا مرد دیگه نگهش داشتیم اون قدر که جیغ زد اصلا نمیذاشت

تمام درمانگاه رو گذاشت روسرش منو پدرشو دوتا مرد دیگه نگهش داشتیم اون قدر که جیغ زد اصلا نمیذاشت

ای جانم عزیزممممم . بچه ها سخته مریض بشن . چون به شدت با قرص و آمپول و سرم مقاومت می کنن . من همیشه دعام اینه هیچ بچه ای مریض نشه