2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگین بین اهنگ منصور صد دل عاشق  زندگی با تو  و یکی برسه به دادم کدوم اهنگ برای رقص ...

چرا ابی نمیزاری ؟ ابی چندتا آهنگ خیلی قشنگ داره واسه رقص

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

خودم

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

خدایی که هنوزم که هنوزه با وجود همه بدیهامون بهمون عشق میورزه و مهربونه 

خانواده و اطرافیان

و پسرم که دیروز حالم خیلی بد بود با وجود سن کمش عین پروانه دورم می‌چرخید و کمکم میکرد و هی می‌گفت خوب میشی مامان دعات کردم .فکرشو نمی‌کردم عقلش اینقدر از سنش کاملتر باشه .کلی دعاش کردم . خیلی مهربون و فهمیدست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خدایی که هنوزم که هنوزه با وجود همه بدیهامون بهمون عشق میورزه و مهربونه  خانواده و اطرافیان و ...

همون خدای مهربون نگهدار پسر گلتون باشه عزیزم❤❤

برای منم دعا کنین حس مادر شدنو بچشم

خوشبخت و عاقبت بخیر باشین انشالا❤

همچنین عزیزم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀