2777
2789
عنوان

شغلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 58 پست

من هم معلم خصوصی ام هم خیاطی رو شروع کردم تازگی ها مشتری هم دارم برا خیاطی.خداروشکر.بعد از چند سال فارغ التحصیلی از دانشگاه ۴سال برای خودم کار و بار خونگی جور کردم

خدا همیشه همراه ما هست  
شاگرد کجا ماشینم کجا بود کلن اس و پاس🤣

😂خب پس کنسله 

شاگرد ارایشگر یا خیاط یه منشی که میتونی بشی حداقل

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به عنوان یک شغل در آمد زا باید بگم  ابوعلی سینا میگه درمان هر فردی بل توجه به گیاهان وحشی که در منطقه وجود داره امکان پذیره بعضی از گیاهان عمومیت داره و بعضی‌ها هم مختص به اب و هوای اون منطقه آسا و این گیاهان برروی زمین بصورت بوته هستش وبصورت مجانی ریخته یک مطالعه آب وهوایی در شهرتون میتونید اینهارو از زمین بکنیدبیارید بسته بندی‌های ابتدایی کنید در نایلون بریزید عرضه کنید آرام آرام فرآوری کنید برای بیماری هاتا ۵و ۶د۷تا از اینهابه پودرباید تبدیل بشه مثلا یهخانونی درگیر دندان در شدیدبودمن گفتم اگه تهرانی تو میدان قزوین کاشتن الان فصلشه برو بکن آن واحدخوب میشی  ضمن اینکه دارو فوق العاده گران شده داروهای شیمیایی بقدری داستان گیاهانی سنتی وسیله که نهایت نداره

به عنوان یک شغل در آمد زا باید بگم  ابوعلی سینا میگه درمان هر فردی بل توجه به گیاهان وحشی که در ...

بله کاملا درسته ولی کجا و چطوری بفروشیم چون در و همسایه که اینقد خسیسن اینستا هم که پیج زدن و اینا طول میکه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
😂خب پس کنسله  شاگرد ارایشگر یا خیاط یه منشی که میتونی بشی حداقل

ارایشگری بلد نیستم که شاگرد بشم اینایی هم که تو سالن کار میکنم جون به عزرائیل نمیدن بعد به آدم یاد میدن مگه😂

من هم معلم خصوصی ام هم خیاطی رو شروع کردم تازگی ها مشتری هم دارم برا خیاطی.خداروشکر.بعد از چند سال ف ...

شما معلم خصوصی هستی چطوری شاگرد میگیری و ساعتی چقدر میگیری

شما معلم خصوصی هستی چطوری شاگرد میگیری و ساعتی چقدر میگیری

بله عزیزم.بیشتر منو معرفی میکنن خانواده به هم.مثلا یه روز نشستم یکی زنگ میزنه میگه فلان مادر دانش آموز یا رفتم ارایشگاه اونجا شماره شما رو دادن بعد بچه شونو میارن‌،بچه های محله خودمون هم چندین نفر هستن که به نوبت میان پیشم.از ساعتی ۳۰_۴۰تومن شروع میشه تا ۵۰_۶۰

خدا همیشه همراه ما هست  
بله کاملا درسته ولی کجا و چطوری بفروشیم چون در و همسایه که اینقد خسیسن اینستا هم که پیج زدن و اینا ط ...

خیلی راحت بهترین فروش بصورت اینستا وقتی بسته بندی بشه خود عطاری‌ها البته تفاوت قیمت داره عطاری‌ها هم این کارو میکنن ولی عطاری‌ها یی که می‌بینید مثل قارچ ریختن بیرون اینها برای قرص متادون این وترامادول درآمدش فوق العاده چهار تا قوطی علف هم ریختن گذاشتن به دیوار این که میگم بلید زمان گداشت مطالعه کرد ولی گوگل جلوتون همین جور که میرید جلومیبینید زدین شکر تیغال وقتی باز می‌کنید ۱۰ تا دارو گیاهی دیکر و هم بازکرده شکر تیغال یک کیلوی اون ۱میلیونه البته چند تا دارو هست که این قیمت بعد به شما میگه که این دارو کجا یافت میشه ما تومقطعی زندگی می‌کنیم که برای این کارها باید شغلی داشتته باشیم منشی باشیم درجایی کار کنیم باید با دوستمون کار کنیم با همسرمون و برادرمون کار کنیم معمولا تو اطراف شهر ها روزهای پنج شنبه و جمعه بریم به این کارها بپردازیم ۲ ساعت در روز شبانه روز مطالعه کنیم خود شما ساعت۴ونیم صبح نخوابیدی این پست و زدی اینها ارزش و انگیزه است . اینها حاصل تجربیات منه با ۶۱ سال سن الان بازنشسته ام ولی از ۱۲ سال پیش با همسرم و دختر و پسرم کار کردیم باهم ۷ تا کارگر داشتیم ۴تایی هرکدوم یک کارو تقسیم کردیم فقط خانمم یک سرو گردن لز ما بالاتر بود چون خودمحور بود طولانیه ولی مهمه بعدا خاستی میگم ولی قابلیتی که در شما هم میتونه باشه میگفتم الان از خونهدبیون نمیام چون انگیزه مواز دست دادم همسرمو سه سال پیش فوت کرد منم زندگیمو با اون میخاستم ولی خدا شاهده توانایی اونو داشتم اگر جوان بودم یک دهکده صنعتی بوجود بیارم . منتها ببخشید جوونها بقدری بی بوته شدن که پسر‌من تو ۲۶موهاش داره سفید میشه باید بره افغانی بیاره بلایی به سرما آوردن که بچهدهام مریض شدن اینو بگمجمع کنم میام از خونهبیرون هدفون میزارم یو تیوب گوش می‌کنم وقتی دارم تو خیابون خومونحرکت میکنم میدونم کدوم صنف رشد میکنه تو شهرک صنعتی خودمون ۵سال  میش به دوستم گفتم رل ورق معبران توپی بفروشیم ۲۰ درصد روش بکش متری بده الان بهترین کار شده از دلش ۵۰دتادفروشگاه دراومده به یاد ندارم بیکار بشینم گوشیم آزاد نکرده اومدم تو نینی بهترین منبع خبری اجتماعی نینی هست عمرا گوشم و خرج اراجیف سیاسی کنم ۱۲ سال این سایت و میشناسم میرم بیرون میام اگر من تحلیل سیاسی کنم براتون میدونید به ستاد بارانه ها ایمیل زدم گفتم یه راهکار میدم تو تقسیم بارانه ها به عدالت برسید وبی مابه‌التفاوت یکماه اون رو میخوام مم اصلا به اون پول نیاز ندارم یه سوال از پسرم کروم وقتی شب قبل یارانه هارو پرداخت کردن ظرف ۳ دقیقه به نتیجه رسیدم.  عزیزم پای حرف من بشینی تمامی نداره یک بیمار بچه ای گرفته بود ۲۰ روز پیش برای بار چندم آمدم و قطع شدن اینستام اگه کاری داشتین در خدمتت هستم برای تو التماس نیکنم اگه کاری داشتی و سوالی

بله کاملا درسته ولی کجا و چطوری بفروشیم چون در و همسایه که اینقد خسیسن اینستا هم که پیج زدن و اینا ط ...

تو اولین  قدم اون احساسی که به یه کاری که کشش داریه من معاملات ملکی هستش فقط میخوام ثابت کنم که با حرکت صحیح وجلب اعتماد درست میشه مردم و مال خود کنی اکر برم خونه ای نشون بدم به کسی دهنمو میبندم ودر دورترین نقطه می‌ایستم  وکه بتونه طرف انتخاب درست با همسرش داشته باشه تو راه برگشت باهاش تعامل نیکنم که اینجا بدرد شما نمیخوره.  چون ذهن زنشو میخونم اون مهمه اونه که ضعف های خونه رو میبینه والا ما مردها که مرخصی بعد فاکتورهای دیگه این نکته مهمه اینیم که راجع به اینستا گفتی عزیز من تو داری خطا فکر میکنی چهل سال پیش رفتم برای یک کمیسیونر بازرگانی خارجی تو بازار کار می‌کردم یاد گرفتم زبانم تو راهنمایی خوب بود همین آبسرد کن ها تولیدش تو کره شروع شده بود خودم بعدا از خونه مون سربرگ درست کرده بودم نامه نگاری میکردم  شرکته میگفت این جنس نو ظهور کار تبلیغاتش و بکن پول شو میدم بهت من گفتم آدم احمق باشه پول بده بابت آبسرد کن چند قلم دیگه چرا میتونستم پولو بگیرم یک نفر دیگه این کارو کرد مبلغ هنگفتی هم کیزش اومد جواب تلفن کره ای رو ندادولی من ۱۰ سال بعد نامی به هم زدم تا ۱۵ سال بعد اگر استعلام اعتباری میخواستن تو صنفم بکنن تماس میگرفتن با اتاق بازرگانی ایران و تایوان من و معرفی میکردن به من نیگفتن میرفتم مجانی به امکانات طرف نگاه میکردم میگفتم این مقدار دلار اعتبار بده نه بیشتر بارها این اتفاق افتاددیکبار شرمنده خارجی نشدم . این حرفهاررو زدم بدلیل این که شاید اضافی هم بود از این طرز تفکر دوری کن اینستا برای همه میره ولی ۴ تاش پره تورو بگیره تمامه دوسال پیش آبان دخترم شروع کرد کارمون تو اینستا گذاشتم مابقی سفارش های اسفند ۱۵ اردیبهشت دادیم