2777
2789
عنوان

تیرگی دورچشم:/

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 54 پست
وقیح نیستم حرفمم بد نبود تو ایران نود درصد دخترا این کارو میکنم ولی اسمش که میاد همه پیغمبر میشن یه ...

بابا این دری وری ها چیه میگی ناموسن 

خودت انجام دادی یا میدی دلیل بر همه دخترا نیست 

من ۲۵ سالمه هیچ وقت اینکارو نکردم نه ب خاطر گناهش 

چون خوشم نیومدع از اینکار آخه با خود ارصایی ب کجا بخام برسم ک بیام انجام بدم 

اسم خانمارو خراب نکن لطفا 

ح*شری ک نیستیم دوست عزیز

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا این دری وری ها چیه میگی ناموسن  خودت انجام دادی یا میدی دلیل بر همه دخترا نیست  من ...

نه من اتفاقا خیلی سردم تو این مورد بعضی وقتا شک میکنم بعد کل زندگیم با نماز و استغفارم میچرخه اگرم کرده باشم شما که منو نمیشناسی تو عالم بچگی اره ماها یاد نگرفتیم تعاملی صحبت کنیم الان شما ببین چند تا کامنت بد لحن برام فرستادی من خیلی با ملایمت دارم جواب میدم اتفاقا شاید به این صراحت گفتم چون توی اینستا یه لایو خیلی طولانی در این مورد بود خانمه خیلی راحت گفت دلیل تیرگی خانمها اینه این کارو طولانی مدت تکرار نکنم و خیلی ها راحت مینوشتن که نه ما نمیتونیم عادت کردیم و... حالا دیگه نمیدونم

من داروخونه گرفتم بنظرم از این آنلاین شاپا یا معرفی بلاگرها میگرفتم بهتر بود سینره بود

برندای خوب اینا هستن 

سیمپل _ اوردینری _ نیتروژینا 

من خودم بین نیتروژینا و سیمپل 

سیمپل رو بیشتر دوس دارم چون عالی تره و بدون تست حیوانی و فاقد الکله

ولی نیتروژینا تونرش الکل داره 

برندای خوب اینا هستن  سیمپل _ اوردینری _ نیتروژینا  من خودم بین نیتروژینا و سیمپل  ...

ببینم تو فروشگاه های بزرگ دارن سیپمل دیرم خیلی طرفدار داره اگ نداشت از سایت سفارش بدم 

نه من اتفاقا خیلی سردم تو این مورد بعضی وقتا شک میکنم بعد کل زندگیم با نماز و استغفارم میچرخه اگرم ک ...

من ب خاطر این حجم از اطلاعات اشتباه عصبی نشدم 

این حرفا الکیه 

من خودم تیرگی دور چشم شدید داشتم چون تو یه سال ۵ بار بیماری کرونا گرفتم 

بعد از اون دچار فقر آهن شدید شدم 

ک با مصرف قرص و استفاده از محصولات پوستی تونستم ۷۰ درصدشو رفع کنم 

وگرنه نمیگم خانما بی نیازن 

چرا نیاز دارن ولی ۹۰ درصد خانما سمت اینکار نمیرن بخدا 

نمیفهمم رو چ حسابی همچین حرفی زدن