2777
2789

دلم طلاق میخواد دیگه واقعی 

دیگه دلم به حالش نمیسوزه

یاد کاراش که میفتم حالم بهم میخوره 

دیگه دارم به آینده ام بعد از طلاق فکر میکنم 

حتی با این که یه بچه 1 سال و 3 ماهه دارم خیلی مصمم شدم واسه طلاق. اه خسته شدم دیگه میدونم اگه آشتی کنیم چند وقت دیگه سر یه چیز دیگه دوباره کار بالا میگیره و زندگی با آدم دممدمی مزاج و مودی فایده نداره.

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

آدمی که خانوادش هر روز پرش کنن به درد نمیخوره از من به شما نصیحت.

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم عاطی؟

عاطی 74

بهت قول میدم یه ذره طاقت بیاری حالت بهتر میشه‌. الان بعد زایمانته، هم جسمت خستست و هم روحت. یه ذره د ...

نه ربطی نداره ما از اولش اصلا با هم نمیساختیم بچه دار شدنمون اشتباه بود الانم داره قربانی میشه دخترم اگه با هم بمونیم بیشتر وسط این تنش ها داره له میشه.

سر چیه دعواتون

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
عاطی میشه عکستونو بذاری ببینیم

گذاشتم سرعت نت خیلی بده