۲ ماه هست که رفتم سرکار امروز صاحب کارم برگشت بهم گفت باید تو دو ماه همه کار ها رو یاد میگرفتی در عوضی که من به همکارم میگفتم بهم یاد بده میگفت الان زوده واست یا میگفت من خودم ماه پنجم یا ششم یاد گرفتم لازم نیست الان یاد بگیری صاحب کارم این حرف و بهم زد اون یکی همکارم هم اونجا بود ولی من نگفتم که فلانی یعنی همکارم بهم یاد نداد امروزم اومدم خونه به مادرم گفتم فردا نمیرم سرکار مامانم گفت حداقل اگه میخواستی بیای بیرون میگفتی بهم یاد نداده نمیدونم چیکار کنم
اگر نرفتی به رییست بگو جریان همکارت و بگو من به اینعلت به شما میگم که نفر بعدی هم بیاد دوماه بمونه وتا کار آمد بشه شما ضرر میکنی وراه نمایی درسن نشدم ولی اگر شما نگی یه نفر با حقه بازی میمونه .شاید هم بدرستی تجدید نظر کرد در نوردت
چرا پیگیر نشه؟خدا بزرگ هست شکی نیست ولی خدا نگفته ابشین بهت ظلم کنن
باید اول میگفت
تو این محیطام ادم بیخود زیاده. صاحب کارش که خبر نداره کارمندااش واقعا کارشونو انجام میدن یا نه بعد میاد این بنده خدارو اخراج میکنه چهارروز دیگه یه بهانه دیگه میگیره. اون اگه عقل داشت باید اول همزمان از خود این خانم و همکارش پیگیر میشد ببینه درست اموزش دیده بعد تصمیم بگیره.
مثلا مشتری میومد باید یه کاری رو انجام میدادم که اصلا بهم یاد نداده بود بعد بهم میگفت بیا بشین سر سیتم انجام بده این کار رو وقتی من تا بحال نزدم از کجا بدونم
اشکال ندارع اینم یه تجربه باشه که همکار خیر آدمو نمیخواد
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))