2777
2789
عنوان

اخراج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 74 پست
دفتر پیشخوان کار می‌کردم 

اگر نرفتی به رییست بگو جریان همکارت و بگو من به این‌علت به شما میگم که نفر بعدی هم بیاد دوماه بمونه وتا کار آمد بشه شما ضرر میکنی وراه نمایی درسن نشدم ولی اگر شما نگی یه نفر با حقه بازی میمونه .شاید هم بدرستی تجدید نظر کرد در نوردت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پیگیر نشه؟خدا بزرگ هست شکی نیست ولی خدا نگفته ابشین بهت ظلم کنن

باید اول میگفت

تو این محیطام ادم بیخود زیاده. صاحب کارش که خبر نداره کارمندااش واقعا کارشونو انجام میدن یا نه بعد میاد این بنده خدارو اخراج میکنه چهارروز دیگه یه بهانه دیگه میگیره. اون اگه عقل داشت باید اول همزمان از خود این خانم و همکارش پیگیر میشد ببینه درست اموزش دیده بعد تصمیم بگیره.

مگه چه کار باید می کردی که بلد نبودی؟! 

مثلا مشتری میومد باید یه کاری رو انجام می‌دادم که اصلا بهم یاد نداده بود بعد بهم میگفت بیا بشین سر سیتم انجام بده این کار رو وقتی من تا بحال نزدم از کجا بدونم

:)

اشکال ندارع اینم یه تجربه باشه که همکار خیر آدمو نمیخواد

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

شرکت برو کار کن که حداقل بیمه کنه مزایا داشته باشه دختر عمرتو برا دفترپیشخوان و اینطور چیزا نذار

اینجا اصلا بیمه نمی‌کرد حتی دختره با اینکه یه ساله اینجا کار میکنه باز خودش  اشتباه داشت من حتی دوسالم‌ ازش کوچیکترم

اشکال ندارع اینم یه تجربه باشه که همکار خیر آدمو نمیخواد

من فکر کردم چقدر آدم خوبیه چقدر تعریفش رو پیش مامانم گردم حتی بعضی همکارا زنگ میدن برای کار نمیزاشت بیشتر اوقات گوشی رو جواب بدم 

اینجا اصلا بیمه نمی‌کرد حتی دختره با اینکه یه ساله اینجا کار میکنه باز خودش  اشتباه داشت من حتی ...

شرکت کارکن اگر رزومه نداری نمیتونی بسازی من برات میسازم میفرستم برات بفرست تو سایت جابینجا آی استخدام سریع مشغول به کار میشی

اگه اخراجت نکرده چرا نمیری؟! خب بگه متاسفانه مشاغل خصوصی اینجوریه دیگه همش باید حرف بشنوی از فردا به ...

نمیدونم بخدا چیکار کنم مامانم میگه حداقل برو به صاحب کارت بگو که بهت یاد نداده نگه تو بلد نبودی

همکارت عمدا کار یادت نداده که اخراجت کنن.تجربشو داشتم. شک نکن از عمد اینکارو کرده. باید همون موقع ک ...

اخه من گفتم دختره اونجاست روم نشد بگم حتی مرده بهم حرف زد دختره اصلا هیچی نگفت

من خودم شش ماه طول کشید تا کمک حسابداری یاد بگیرم بعده ده ماه اخراجم کردن منم اومدم جای دیگه کار کرد ...

خیلی ممنون عزیزم انشاالله همیشه موفق باشی 

بخدا دانشگاه قبول شدم نرفتم گفتم چون میرم سرکار