2777
2789
باعث میشه غسل و وضو ملت درست نباشه

وا مگه همه نماز میخونن؟ 

بعدم هرکی یه اعتقاداتی داره یکی با ناخن کاشت نماز میخونه یکی نه همچی ب دل ادمه حلال و حرومیش کجاشه کلی زحمت میکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط زحمت ملاک نیس، اون موقع ی زن خراب هم زحمت میکشه 😐 چ استدلالیه اخه

شما نظرتو برای خودت نگه دار ممنون یعنی چی ک حرومه باسه شما جای خدا نشستی حرف میزنی حلال و حرومی کاریو قضاوت میکنی اون دنیا بلاخره ک باید جواب بدی 

فقط زحمت ملاک نیس، اون موقع ی زن خراب هم زحمت میکشه 😐 چ استدلالیه اخه

کاری به اونا  ندارم  در کل میگم   من خواهر خودم  نظرم بود  خیلی سختی کشیده تا به درآمد رسیده  از کمر و درد و ......چرا باید درآمدش حرام باشه

💖عشقم خانواده ام💖
شما نظرتو برای خودت نگه دار ممنون یعنی چی ک حرومه باسه شما جای خدا نشستی حرف میزنی حلال و حرومی کاری ...

عزیزم جای خدا ننشستم، ولی ی سر ب غسالخونه زنونه بزنی میبینی بهشون دستگاه دادن تا کاشتای میت رو بکنن و غسل درست بدنش 😃

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
کاری به اونا  ندارم  در کل میگم   من خواهر خودم  نظرم بود  خیلی سختی کشیده ...

والا منم نمیفهمم واقعا باید همچیو بزاری تو اینکار 

اگه دستت حساس باشه لیکوئید دستتو خراب میکنه از همه اینا میزنی ک یکی بیاد بگه حرومه کارت 

خب عزیزم تو انجام نده ک کار حروم ب قول خودت نکنی😂

عزیزم جای خدا ننشستم، ولی ی سر ب غسالخونه زنونه بزنی میبینی بهشون دستگاه دادن تا کاشتای میت رو بکنن ...

من نیازی ندارم برم غسال خونه چیزی ک میدونم درسترو انجام میدم شما نمیخاد یه کارو حروم بدونی اون دختری ک تایپم زده کلی فکر کرده ارزوهاشو چیده بغل هم که شما بیای بگی کار حرومیه؟ 

واقعا من موندم شما چجوری اون دنیا میخای جواب بدی 😂😂😂

خدا نگفته اینکار حرومه هیچ کدوم از مرجع تقلید نگفتن 

بعد شما میگی جالبه اولین باری ام هست که میشنوم 😂😂😂

درکل ممنون که مارو خندوندین 

من نیازی ندارم برم غسال خونه چیزی ک میدونم درسترو انجام میدم شما نمیخاد یه کارو حروم بدونی اون دختری ...

عزیز برو از مراجع بپرس، من پرسیدم! گفتن اگه ب جز ناخن کاری هییییییچ کار دیگه ای برا امرار معاش! از دستش برنیاد میتونه انجام بده، بخند والا منم باشم از اینکه در مغزم رو قفل کردم و فکر نمیکنم خندم میگیره 😂

عزیزم جای خدا ننشستم، ولی ی سر ب غسالخونه زنونه بزنی میبینی بهشون دستگاه دادن تا کاشتای میت رو بکنن ...

با کاشت  غسل که اصلا  درست نیست  اون جدا ولی اینکه  کسی شغلش باشه  فکر نکنم حروم باشه  من خودم  به خاطر غسلش نمیزنم  ولی کسی هم که انجام میده  نمیگم کارش حرومه  

💖عشقم خانواده ام💖
با کاشت  غسل که اصلا  درست نیست  اون جدا ولی اینکه  کسی شغلش باشه  فکر نکنم ...

اگه کار دیگه ای از دستت بربیاد درامدش درست نیس من پرسیدم الانم خیلی از ناخن کارا ب دروغ ب مشتریاشون میگن میتونی غسل و وضو کنی

چون باعث میشه مسلمونا از نماز و اینا دورشن درامدش درست نیس 

اگه کار دیگه ای از دستت بربیاد درامدش درست نیس من پرسیدم الانم خیلی از ناخن کارا ب دروغ ب مشتریاشون ...

حرفتون  درسته   موافقم  ولی خوب کسی که انجام میده خودش باید بدونه غسل نداره  ادم چی میتونه بگه  

💖عشقم خانواده ام💖