یخمک_صورتی1 مدیر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 3028 عنوان ماسک ذغال | مشاهده متن کامل بحث + 5425 بازدید | 24 پست کسی از این ماسکا استفاده کرده برای جای جوش لایه برداری خوب بوده؟؟ 1401/07/10 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 از کسی خریدم میگم من خودم نمایندگیشو داشتم پیجم زدم ولی وقتی خودم راضی نبودم جمع کردم الان یه پیج دیگه زدم محصولات ارگانیک میفروشم همه اونایی که خودم راضی بودم تبلیغ میکنم میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 جوشای صورتم جای جوشای صورتم دوست دارم صورتم صاف باشه به عنوان یه مشاور پوست و موی ارگانیک بهت پیله ابریشمو پیشنهاد میدممن خودمم همین مشکلو داشتم کلی جوش سرسیاه و جای جوش بعلاوه خط اخمم داشتم ولی با پیله ابریشم هم خط اخمم رفع شد هم جای جوشام خیلی روشن شددوست داشتی بیشتر راهنماییت کنم میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
یخمک_صورتی1 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 3028 به عنوان یه مشاور پوست و موی ارگانیک بهت پیله ابریشمو پیشنهاد میدم من خودمم همین مشکلو داشتم کلی جو ... کرمه ؟؟؟چجوریه ؟؟میشه بیشتر توضیع بدی؟؟؟
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 کرمه ؟؟؟چجوریه ؟؟میشه بیشتر توضیع بدی؟؟؟ نه عزیزم پیله کرم ابریشمه شسته شده و برش خوردهتو ابجوش خیسش میکنی بعد اروم روی پوستت ماساژ میدیبار اول استفاده کنی سیاهه سیاه میشه کلا پوستو پاکسازی میکنه انقدم پوستو لطیف میکنه فقط دلت میخواد دست بکشی رو صورتت میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
یخمک_صورتی1 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 3028 نه عزیزم پیله کرم ابریشمه شسته شده و برش خورده تو ابجوش خیسش میکنی بعد اروم روی پوستت ماساژ میدی ب ... از کجا گیر میاد ؟؟؟قیمتش چنده ؟؟؟
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 از کجا گیر میاد ؟؟؟قیمتش چنده ؟؟؟ من خودم دارم بسته ۲۰ عددی ۴۵ تومناگر خواستید درخدمتمبه یه نفر پیشنهاد کردم اولش میگفت من پوستم تمیز و صافه احتیاجی به پاکسازی ندارم ولی بخاطر چروکم میخرمتا به دستش رسید سریع پیام داد که عاشقش شدم چقد پوستو روشن و لطیف میکنه میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
یخمک_صورتی1 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 3028 من خودم دارم بسته ۲۰ عددی ۴۵ تومن اگر خواستید درخدمتم به یه نفر پیشنهاد کردم اولش میگفت من پوستم ت ... واقعا برا چروکم خوبه ؟؟؟
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 واقعا برا چروکم خوبه ؟؟؟ اره عزیزم من خودم خط اخم داشتم کامل رفع شداین خواصشه👈🏻پاکسازی عمیق پوست و منافذ آن👈🏻رطوبت رسان پوست👈🏻روشن کننده پوست👈🏻لایه بردار نسبتا قوی پوست👈🏻رفع چین و چروک👈🏻سفت کننده پوست👈🏻از بین برنده جوش های سر سیاه👈🏻از بین برنده پف زیر چشم👈🏻همچنین به دلیل وجود سریسین یک کلاژن ساز عالی برای پوست است. میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍