2777
2789
عنوان

روپوش سفید بهم میاد؟😢عکسش تو تنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 35 پست
اسی قبلا هم این عکست رو دیده بودم خیلی بهت میاد ایشلا امسال قبول میشی مدرسه ات چیه؟

اره عزیزم یادمه شما رو خوبی؟

قربونت❤😘

من نمونه دولتی بودم عزیزم چطور

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی برازنده هست عزیزم ، انشالله به زودی داروسازی قبول بشی و بیماریت هم درمان بشه 💞

ممنون عزیزدلم از دعای قشنگتون❤

اره عزیزم یادمه شما رو خوبی؟ قربونت❤😘 من نمونه دولتی بودم عزیزم چطور

مرسی عزیزم فدات❤️❤️

همینطوری پرسیدم چون من می‌خوام امسال آزمون تیزهوشان و نمونه بدم میخواستم ببینم چجوری قبول شدی

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

حتما باید مشاور انجام بده یا توی اینترنت هم هست؟

عزیزم داخل اینترنت هم هست ولی من از طریق یه گروه مشاوره کنکوری انجامش دادم به اسم سیب ترش

رایگانم هست یه پی دی اف بود و چندین سوال

البته قبلش ویدیوش رو دیدم که نحوه پر کزدن و نتیجه رو توضیح داده بودن

بفرمایید

مرسی عزیزم

بله خیلی بهتون میاد مثل دکتر ها و داروساز ها انشاالله که کنکور عالی باشه این به واقعیت تبدیل بشه ❤

انشاالله بیماریت هم زود خوب میشه اصلا نگران نباش و با کوشش قطعا به داروسازی میرسی تحت هر شرایطی❤❤

تلاشتو تحسین میکنم و برات دعا میکنم سلامتیتو بدست بیاری تا ب هدفت برسی عزیزم👏👏💕خیلی بهت میاد خانو ...

قربوت شما عزیزدل مرسی از حرفای قشنگتون❤

مرسی عزیزم بله خیلی بهتون میاد مثل دکتر ها و داروساز ها انشاالله که کنکور عالی باشه این به واقعیت ت ...

مرسی از اینهمه لطف و انرژی مثبتتون زنده باشید😘❤

ان شاءالله میرسی تلاش کنی میشه  منم دارو دوست داشتم نشد  ولی یه چیز بهت بگم رشته دانشگاه ...

ممنون عزیزدلم

واقعا درسته و میدونم یوقت این اتفاق نیفته اسیب میبینم

خیلی بهت میاد انشاالله هر چه زودتر اول سلامتیت رو بدسد بیاری بعد هم رشته مورد علاقت قبول بشی 

مرسی عزیزدلم❤❤❤

مرسی عزیزم فدات❤️❤️ همینطوری پرسیدم چون من می‌خوام امسال آزمون تیزهوشان و نمونه بدم میخواستم ببینم ...

اره عزیزم یادمه که گفتی

منم همسن شما بودم خیلی واسم مهم بود که حتما قبول بشم و چون خودم تجربه اش رو داشتم کاملا درکت میکنم که چقدر واست مهمه

تمام تلاشت رو بکن که این اتفاق بیفته

ولی چهارسال دیگه اینموقع خودت متوجه میشی که مدرسه تاثیر بسیار کمی داخل قبولی دانش اموز توی یه رشته خوب داره و ببشتر به همون تلاش بستگی داره تنها تفاوت مدرسه تیزهوشان و نمونه با مدارس دیگه توی جو رقابتی هست و این باعث برتری اونها میشه وگرنه هیج فرقی نمیکنند

تو تمام توانت رو بذار ولی اگر خدای نکرده نشد مطمئن باش هیچ چیزی رو از دست ندادی

مهم ترین امتحان تحصیلی تو کنکورته و بس

اره عزیزم یادمه که گفتی منم همسن شما بودم خیلی واسم مهم بود که حتما قبول بشم و چون خودم تجربه اش رو ...

مرررررررررسی عزیزم ❤️😍

ایشالا موفق باشی 🧡🧡

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

2790
2778
2791
2779
2792