2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 5382 بازدید | 61 پست
هیر فیلر که گفتی گرون ترینه چقدر انجام دادی با مزو تراپی ؟

جلسه ای ۲/۵ هیرفیلر

مزو ارزون‌تر یه تومن 

من یک سال و نیم هرماه تزریق کردم 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چند جلسه زدی؟ اخه من زدم خیلی راضی بودم

من یک سال ‌و نیم شایدم بیشتر هرماه زدم 

موهام جلو ریزشش گرفت اما رویش جدید نه 

شما نتیجه گرفتید ؟

دیگه چه کارا کردید 

استرس که خیلی دارممممم  یعنی جوری که دست و پاهام بی حس میشه

اب در کوزه ... سعی کن اعصاب و اضطرابتو درست کنی.البته ناگفته نمونه تغییر فصل همیشه ریزش مو رو همه دارم بعد درست میشه

من یک سال ‌و نیم شایدم بیشتر هرماه زدم  موهام جلو ریزشش گرفت اما رویش جدید نه  شما نتیجه ...

من همون هیر فیلر و مزو باهم مزو رویتا انجام دادم بعد کرونا کچل شدم البته دکتر یه محلول ساختنی هم کنارش داد 

چقد گرون ازت میگرفته! 

بخدا یبار هیرفیلر التماسش کردم دویست تومن تخفیف داد اونم با منت دیگه منم اون شد جلسه اخرم چون یه تومن دیگه گرونتر کرد 

اب در کوزه ... سعی کن اعصاب و اضطرابتو درست کنی.البته ناگفته نمونه تغییر فصل همیشه ریزش مو رو همه دا ...

هعی چی بگم یه خانواده از خدا بیخبر اومدن خاستگاریم دوماه بعد مامانه و خواهره نامزدم عین اشغال انداختنم دور الان دوساله بخدا هنوز التماس میکنم برگردن از پسره خوشم میاد این فکر داغونم کرد 

من همون هیر فیلر و مزو باهم مزو رویتا انجام دادم بعد کرونا کچل شدم البته دکتر یه محلول ساختنی هم کنا ...

منم سه بار کرونا گرفتم الان اصلا نمیتونم فرق وسط باز کنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز