تو رو خدا بکش بیرون از دور هفته های بچت ببخشید اینو بهت میگم یعنی خودم الکی اینقد استرس اینها را خوردم. دادم میگم لهت بچت سالمه به خدا برو حالشو ببر
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
بيشتر نگران دور سر و دور شكم اش هستم كه ٣ هفته جلوتره😭
بچه تپله شما وزنشو ببین ۳۵۰۰ هست. یه بچه دنیا میاد گاهی ۳ کیلو گاهی ۴ یا بیشتر. شما احتمالا مواد قندی زیاد مصرف کردی تپل شده.نگرانی نداره که. دوست داشتی دو هفته کمتر بود؟؟
اصلا اصلا اصلا به خودت استرس نده چقدر من اون زمان سر این موضوع حرص خوردم و استرس کشیدم هرچی هم دکتر میگفت عادیه تو گوشم نمیرفت تا به دنیا اومد و خداروشکر سالم بود فقط یه ذره رفلاکس داشت همین . الانم دور سرش بزرگه و سال اول که میخواستم براش کلاه بخرم اندازه نشد بزرگتر از سنش براش خریدم. دکترم همون موقع گفت اندازه دور سر ارثیه و راست هم میگفت سر همسرم نسبت به بدنش بزرگتره جوریه که مادر شوهرم میگفت موقع زایمان با وکیوم درآوردن فهمیدم که دختر من به همسرم رفته. اصلا به خودت استرس نده که از کفت میره بعدا میگی چقدر حرص و جوش الکی خوردم
خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه میدونی چیکار کنی.... میدونم صبر تو چهل ساله
موقع تولد يادتونه چقدر بود دور سرش؟ من از اين ميترسم كه تو هفته ٣٦ انقدره تا تولدش چقدر ميشه😭 برا ...
نه ولله یادم نیست.
بقیه اندامش خیلی ریزه بود ولی سرش درشت بود واسه همین دکتر هی می فرستاد سونو. یادمه حتی یه دفعه خودم با خواهرم رفتم سونو عروق مغزی جنین که خیلی هم ازمون پول گرفت
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم