2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شیائومی راضی هستی؟ چند وقته داریش؟  11t چطوره؟  میگن شیائومی بعد یک سال لگ وباگ میوفت ...

من پوکو دارم یکسال داره میشه هیچ مشکلی نداره فقط اینکه کار باهاش سخته من به سامسونگ عادت کرده بودم🤣

سوال کردم خوب نیست

خودم a33 دارم راضی هستم 

هم cpu  هم ram به راحتی جواب میده 

شاید بگی اسنپدراگون نیست اگزانوس هست منتها همه چیز تست کردم عالیه 

شیائومی کلا ظاهر خوبی داره و پر از ایرادات 

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

آره گفتن سامسونگ خراب شده سری آ

ولی بازم با این حال از شیائومی بهترن 

خرید شیائومی فقط برا کسی خوبه که پول زیاد داره و هر سال گوشیشو عوض میکنه

اگه میخوای چند سال واست کار کنه سامسونگ بگیر

اگه بتونی بیشتر هزینه کنی s21fe بگیری که خیلی بهتره

به نظر من سامسونگ بگیر.. سری a32sخوبه.. من خودم شیائومی دارم سری پوکو ام تری  بدش نی خوبه ولی ...

سامسونگندوست 

هواوی دوس دارم

میگن شیائومی بخر ولی من دوس ندارم.. گفتن t11.. خوبه

قبلا آ۷۰ بود  الان اس ۲۲ اولترا  ولی میگم کاش آیفون ۱۳ میخریدم

چرا منم میخوام بخرم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز