2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین باره میبینم چنین چیزی مثلا جذب کنی چشمهای قهوه ایت بشه سبز ؟😐

میگن میشه

فقططططط باید باور داشته باشی

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚
کل علم ژنتیک رفت زیر سوال 🤣

😂😐ولی یکیو میشناسم گوش داد واسه پوستش خدایی پوستش خیلی خوب شده بوو

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚
ساب کما هم میگوشم ولی چرا نمیرم کما نمیدونم

داداچ چی میگی😂😐یعنی چی برم تو کما

😂😐ولی یکیو میشناسم گوش داد واسه پوستش خدایی پوستش خیلی خوب شده بوو

پوست و آرامش روح و روان ممکنه ولی خدایی رنگ مو و چشم و قد و ... خیلی دیگ خنده داره

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
پوست و آرامش روح و روان ممکنه ولی خدایی رنگ مو و چشم و قد و ... خیلی دیگ خنده داره

اینو واسه این سابا نمیگم

اما قدرت تلقینو من بهش ایمان دارم ی دوستی داشتم ۴ سال پیش ک اصلا نمیدونستیم سابو تلقین چیه چشاش مشکی مشکیییییی بود میگف هر موقع شیر یا غذا میخورم میگم هر اثری میزاره رویچشمم میزاره و  رنگ چشممو روشن میکنه ۱ یا۲ هفته اینکارو میکرد چشاش قهوهای روشن شده بود اینم با چشمام دیدم

داداچ چی میگی😂😐یعنی چی برم تو کما

میخوام برم کما و یه سناریو مینویسم وقتی ک تو کما میخوابم چ اتفاقاتی بیوفته و چهره ام چ شکلی بشه چن روز تو کما بمونم و اینجور چیزارو مینویسم و قبل ساب گوش دادن مخوام گوش بدم

فقط چن ماه بمونم ؟ مدرسه نمیبینم😍😂

میخوام برم کما و یه سناریو مینویسم وقتی ک تو کما میخوابم چ اتفاقاتی بیوفته و چهره ام چ شکلی بشه چن ر ...

گلم این چیزارو از کجا اوردی واقعا

ببین پایو اساس علمی داره؟؟

این سابو من قبول دارم چون بیشتر تلقینو ک اساس علمی داره در برمیگیره اما موضوع شما رو چیزی نمیتونم بگم