2777
2789
اگه اول پیازداغ درست میکردی ادویه جات میزدی بعد گوشتو تفت میداذی آب میریحتی پخته بشه خوشمزه تر میشد

عه اینجوری بهترع ؟ دفعه دیگه اینجوری میکنم . الان دیگ خوب نمیشن؟

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوجه و سیب زمینی جذا بپزم یا قاطی همینا

سیب زمینی سرخ کن جدا 

گوشت که پخته شد یکم ازروغن بریز کمی سرخ کنی یکم زردچوبه هم بزن بعد از اون آب گوشت بریز روی گوشت کم نریز زیاد هم نباشه بعد گوجه خلال کن مثلا دوقسمت یا سه قسمت بچین رو‌گوشت درحالت آب پزی پخته شه طعمش به گوشت هم میخوره خیلی خوش‌تره میشه غذای آسونی من با سینه مرغ هم میپزم 

وقتی گوجه پخته شد آبش هم کم میشه به اندازه بریزی آب کم نریز که گوجه هم پخته بشه 

با لواش نوشابه میچسبه

تنهایی گوشت نمیچسبه میتونی خلاقیت به خرج بدی مردا به شکمشون اهمیت میدن

سیب زمینی سرخ کن جدا  گوشت که پخته شد یکم ازروغن بریز کمی سرخ کنی یکم زردچوبه هم بزن بعد ...

باشه عزیزم اره بنظر میاد خوب شع . ممنون گلم 🌹😍😘

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

باشه عزیزم اره بنظر میاد خوب شع . ممنون گلم 🌹😍😘

خواهش میکنم انشالله بچسبه بهتون 

منم غذا کم میزارم ولی غذاهام خوشمزه میشه همیشه هم سعی میکنم تنوع بدم به غذا وخودم

الان ازوقتی بچه دار شدم ولی اوضاع فرق کرده

خواهش میکنم انشالله بچسبه بهتون  منم غذا کم میزارم ولی غذاهام خوشمزه میشه همیشه هم سعی میکنم ت ...

فدات عزیزم .اره با بچه نمیشع درست کرد سختع منم دخترم اذیت میکرد همینجوری درست کردم

گوشت گوسفند گذاشتم تو قابلمه دارع اپز میشع با پیاز و ادویه بنظرتون خوب میشه!؟؟ اگ راهی دارین خوشمزه ...

میتونی چوب دارچینم بندازی عطر خوبی بگیره یا بذار یکم ابش کشیده زعفرونم یکم بزن شبیه چلو گوشت شه برنجم کنارش بپز به بههههه یاهم گوشتت پخته شد تو تابه تفت بده مثل قورمه شه با سیب زمینی سرخ کرده و پلو سرو کن

میتونی چوب دارچینم بندازی عطر خوبی بگیره یا بذار یکم ابش کشیده زعفرونم یکم بزن شبیه چلو گوشت شه برنج ...

مرسی عزیزم دارچین الان بندازم ؟ اره اخرش زعفرون میزنم برنج هم گذاشتم

مرسی عزیزم دارچین الان بندازم ؟ اره اخرش زعفرون میزنم برنج هم گذاشتم

اره الان بنداز، چوب دارچین اگر داری نصف کن بنداز عطر خوبی میده به گوشت سیرهم بسته به اندازه گوشتت چندحبه بنداز اگر پودر دارچین داری  عیب نداره توی گوشت چلویی بریزی ولی تیره میکنه رنگشو یکم