2777
2789
عنوان

چرا بیدارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5985 بازدید | 228 پست
سلام😍 صبحت بخیر دارم میرم سرکار

علیک سلام

صبح  شماهم بخیر 

موفق باشی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نماز خوندم دیگه خوابم نبرد یه نیم ساعت دیگم باید برم سر کار

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا من اونم که فکر می کردم عکس پروفایت اسمش تاول 🤣🤣🤣🤣داشتم شوخی می کردم الان 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂وای اون 

دلم درد گرفت 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خودت قشنگی 🌙من😘

🥲 خوشمان آمد 

چون حال ندارم گلوم داره میسوزه ، شوهرمم داشت میرفت سرکار کلا" خواب از سرم پرید😮‍💨

سرما خوردی؟

برا نماز صبح بیدار شدم بعدش بی بی چک زدم منفی بود از فکر اون خوابم نمیبره

🥲🥲🥲 فکر ؟

بچه ی ۷ ساله تو خونه داریم، خواست بره مدرسه، دیدیم بدجور سرما خورده، گرفتگی بینی و یه کم سرفه داره، قراره ببریم دکتر، بچه ها راهکارایی که میدونین باعث زودتر خوب شدنش میشه رو بگین لطفا.

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

😂😂😂😂😂وای اون  دلم درد گرفت

🤣🤣🤣تا باشه از این دل دردا

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪
شصت دستم در رفته از درد اون بیدار شدم  اینجا یه نفر هست جا میندازه منتظرم ساعت ۸-۱۰ بشه برم جا ...

وای چه بد🥲

برا دخترم صبحونه اماده کردم ۱۰ دقیقه دیگه صداش میکنم 

چه مادر مهربونی 🥲