2777
2789
عنوان

خیانت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 41 پست
نه نیستم.. 

بازم خاک‌تو سرش 

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
شوهرش صاحبش بوده که الان بی صاحاب شده؟ خودتون میفهمین چی میگین😐

نه ولی حداقل با وجود شوهرش نمیتونسته راحت کارشو کنه☺️ الان کاملا آزاده 

نمیدونم از کل جمله م مرا فوکوس کردین رو اون کلمه ...حالا یه چیزی گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی حداقل با وجود شوهرش نمیتونسته راحت کارشو کنه☺️ الان کاملا آزاده  نمیدونم از کل جمله م م ...

چون خیلی حرفت بد بود:/

ولی خب اره وقتی با وجود همسرش خیانت کرده الان استارتر باید حواسش بیشتر جمع باشه

چون خیلی حرفت بد بود:/ ولی خب اره وقتی با وجود همسرش خیانت کرده الان استارتر باید حواسش بیشتر جمع ب ...

هنوز نمیدونم باز ارتباط دارن چون فقط دیدم عکس تو سطل زباله گالریش بود شات گرفته بود گمونم برای اینستا بود.. منتظرم خواب بره برم چک کنم

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
هنوز نمیدونم باز ارتباط دارن چون فقط دیدم عکس تو سطل زباله گالریش بود شات گرفته بود گمونم برای اینست ...

شاید ماله خیلی وقت پیشه

واتساپ و تل و اینستاشو چک کن

اگه خطش همراه اوله تماساشم میتونی با گوشی خودت چک کنی 

شاید ماله خیلی وقت پیشه واتساپ و تل و اینستاشو چک کن اگه خطش همراه اوله تماساشم میتونی با گوشی خود ...

نه سطل زباله رو مدام خالی میکنه برای دیروز و امروزه 

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
شاید ماله خیلی وقت پیشه واتساپ و تل و اینستاشو چک کن اگه خطش همراه اوله تماساشم میتونی با گوشی خود ...

چجوری میسه چک کرد؟منم مشکلم اینه خطش هم همراه اوله توروخدا راهنماییم کن

چجوری میسه چک کرد؟منم مشکلم اینه خطش هم همراه اوله توروخدا راهنماییم کن

برو‌ تو‌ برنامهاش ببین با کیا چت کرده

برای خطشم‌ «همراه من» نصب کن

با خط خودش وارد برنامه شو

یه کرد براش پیامک میشه اونو بزن بعدم پیامو حذف کنم که نبینه

ولی فکر کنم هربار که وارد برنامه بشی یه پیامک براش میاد که یکی وارد همراه من با خط اون شده