2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم چتاشو دیدم نمیدونم بخدا چیکار کنم اگه بازم اونکارو بکنه چی

به تکرارش فکر نکن ... الان ازدواج کردین 

ولی تو هر زندگیی چه مرد قبل ازدواج رابطه نداشته چه داشته باید مراقب زندگی و روابط زناشویی بود ...زندگیت به امون خدا و مشاوره های دم دستی ول نکن

سعی کن زن قوی و باهوشی باشی

بنظرم تنها راه لذت بردن از زندگی همینه

نداشتن رابطه جن سی  برات خیلی مهم بود؟؟ من برام خیلی مهم بود خیلی روابطم و کیس های ازدواجم بخاطر همین از دست دادم 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
۱۴ تا سکه چطور مگه

ببخشید اینجا میپرسم اخه تاپیک های قبلیتون دیدم

امشب حال روحیم خوب نبود کسی که همو دوس داشتیم سر مهریه بهم خورد شرط گزاشته بود ۱ سکه یا ۵ تا ۱۴ تا حتی نگفت ..پارسال همین موقع ها کات شد و ازدواج کرد بعدش فهمیدم همزمان با من با اون دختره بوده 

امشب  یادش افتاده بودم حالم بد بود

میشه بپرسم چطور ۱۴ تا راضی شدین؟

ببخشید اینجا میپرسم اخه تاپیک های قبلیتون دیدم امشب حال روحیم خوب نبود کسی که همو دوس داشتیم سر مهر ...

چون دوستش داشتم چون ۴ سال تمام دوست بودیم ولی هربار تو هر دعوا میکوبم تو صورتش ک من با ۱۴ تا باهات ازدواج کردم 

چون دوستش داشتم چون ۴ سال تمام دوست بودیم ولی هربار تو هر دعوا میکوبم تو صورتش ک من با ۱۴ تا باهات ا ...

چجور مردیه؟ من ترسیدم حقیقتش و اینکه بدم اومد بعد اونهمه دوست داشتن دو یا سه سال برگشت برام شرط گزاشت ... خیلی دلم شکست و خود بخود کات شد

چجور مردیه؟ من ترسیدم حقیقتش و اینکه بدم اومد بعد اونهمه دوست داشتن دو یا سه سال برگشت برام شرط گزاش ...

مرد بدی نیست هرکار خواستم هرچی گفتم برام کرده ماهم راجع ب مهریه حرف نزده بودیم یهو میخواست بیاد خاستگاری گفت ۱۴ تا اولش من مردد بودم بعدش قبول کردم