2777
2789
عنوان

💙💙ختم سوره یس💙💙

| مشاهده متن کامل بحث + 3367 بازدید | 210 پست

پارسال من خوندم ولی ن برای خواسته ام برای دلم

یکی از قشنگ ترین سوره هاس

عشق میده ب ادم

انگار خدا جلوم نشسته بود و حرفاشو بهم میزد در این حد

عاشق این سوره بودم

هر روز ۷ بار شایدم خیلی بیشتر میخوندم کمتر از ۶ ماه

به همین قرآن قسم 

چیزی ک هیچ وقت فکر نمیکردم درست بشه

درست شد

با عشق بخونید خدا خیلی مهربون خیلیییییییی

عاشقتم خداااا😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پارسال من خوندم ولی ن برای خواسته ام برای دلم یکی از قشنگ ترین سوره هاس عشق میده ب ادم انگار خدا ...

سلام عزیزم شما که خونید میشه بهم بگید دکترا برا دیابت دخترن دو تا نظر دارن بعضی هاشون میگن موقته بعضی هاشون میگن دایمیه بخونم به تظرت خدا بهم رحم میکنه؟

سلام عزیزم شما که خونید میشه بهم بگید دکترا برا دیابت دخترن دو تا نظر دارن بعضی هاشون میگن موقته بعض ...

ببینید قرآن در هر صورت شفا بخش 

ولی نباید منتظر معجزه باشید یعتی برای همچین چیزی بخونید برای قلبت بخون

قانونی وجود نداره برای خوندن هیچ سوره ای

جز اینک با وضو باشی

نباید از خدا ترسید 

خدا خیلی مهربون ب شرطی ک بخوای ازش

باهاش حرف بزنی به عنوان بنده ن به عنوان رفیق

ب عنوان معشوق 

من واقعا حس میکردم خدا پیشم نشسته و داره حرفامو گوش میده ی تایپیک میزنم میگم از این سوره و اینک چ جوری معجزه شد تو زندگیم 

سلام عزیزم ممنون از زحمتای که واسه اعضای گروه میکشی ان شاالله هم اعضای گروه هم شما  حاجت روا شی ...

سلام عزیز دلم ممنونم از پیام پر محبتت

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
دیگه ختم نمیذارین؟

سلام بله ان شالله هفته بعد

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
پارسال من خوندم ولی ن برای خواسته ام برای دلم یکی از قشنگ ترین سوره هاس عشق میده ب ادم انگار خدا ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم که میشنوم حاجت روا شدی ان شالله تو تمام مراحل زندگیت موفق پیروز باشی

ببینید قرآن در هر صورت شفا بخش  ولی نباید منتظر معجزه باشید یعتی برای همچین چیزی بخونید برای ق ...

ما رو هم به تاپیکت تگ کن گلم

سلام به نیلی عزیزم و دوستان...ممنون نیلی جان بابت این همه زحمتی که می‌کشی برای ختم..آن شاالله خودت و همه ی دوستان حاجت روا و ختم به خیر بشن...ختم بعدی هم در خدمت شما هستم..التماس دعا

فقط خدا

سلام نیلی جون خواهر گلم ببخشید دیر اومدم من ختمو کامل انجام دادم حتی امروزم خوندم چون فکر میکردم تا ۳۰ ام هست.خیلی التماس دعا.دخترم یکم نوبت دکتر داره.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

سلام نيلي جان ممنون عزيزم بابت ختم هاي خوب كه براي ما ميذاري 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم