2789

میشه به منم بگین کی ازدواج میکنم و با کی؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودم حس ششم ولی میخوام از یه حس ششم سوالم بپرسم هنوز بهم فکر میکنه؟ یا اگه عکسمو داره بعضی اوقات ب ...

میشه بگی مشکلاتم کی حل میشن

ب عشقم میرسم یا ن

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
میرسی  ب هدف هات میرسی صبور باش نی نی اولت پسر راجب همسرت فامیل دور فکر میکنم

دزستههه 

فامیل دورههههه 

وایییییی خیلیییی خوب شد 

بالاخره قراره بهد از کلی سختی نفس راحت بکشم😔

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
حل میشه بله رسیدن هست

کی حل میشه پس کار بابا درمیاد خیلی نگرانم بخدا برای سلامتیت دعا میکنم

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇

گلم چند سالگی ازدواج میکنم باهاش؟

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
۴ماه حس میکنم

ممنون گلم خدا ب تنت سلامتی بده

اونم منو دوست داره؟