2777
2789
عنوان

خواستگاری

609 بازدید | 44 پست

بچه ها برام خواستگار اومده الان دوجلسه ست که باهم صحبت کردیم، بعد برای جلسه بعدی هم مامانش زنگ زده به مامانم گفته که اگه اجازه بدین میخوام یه بار دخترتونو بی حجاب ببینم...در ضمن منم چادریم، خانواده ما مذهبیه هم اونا، حالا به نظرتون زود نیست که میخوان دخترو بی حجاب ببینن؟یعنی اونا نپسندیدن یا پسندیدن؟ اصلا خوبه یا بد؟ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا امروز انقد تاپیک خواستگاری زیاد شده😁

پس عروسی ها نزدیک 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بی حجاب ببینم یعنی چی😐اولین بار شنیدم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان مامانه میخواد بیا ببینه ؟ مگ قرار اون بپسنده ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند