2777
2789
عنوان

مادرشوهر😣

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 29 پست

حالا من باردارم دیروز میگفت خواب دیدم ی روحانی زیبا اومد به خوابم اسم بچه فلانی این بزارید نزارید گناه و فلانه 😂😂😂 گفتم اون روحانی میخواسته اسمه رو برای بچه خودش بزاره نه بچه مردم 😐

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا الان جاری من کاری کرده پادرشوهرم فقط گریه میکنی فهمید که عروس خوب یعنی چی .حتما جوابش بده تا د ...

بعضی‌موقعه ها. جوش میارم جوابش میدما ولی خب بعضی موقعه بهش بر میخوره  ما هم تو ی خونه هستیما. میگم ما بازم میخوایم چشم تو چشم بشیم با هم

مادر شوهرمنم بعد جاریم خیلی چیزا رو فهمید واومد دستش... ولی چه فایده جوانی و شور وشوق زندگی من رفته

منم الان آنقدر بهم محبت میکنه ولی چه فایده که دلی که شکست شکسته.....ولی جاریم دقیقا دعاهای من بود چوب خدا صدا نداره

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
حالا من باردارم دیروز میگفت خواب دیدم ی روحانی زیبا اومد به خوابم اسم بچه فلانی این بزارید نزارید گن ...

سر اسم بچه منم میخواستن نظر اونا باشه.

صبحش شوهرم بی خبراز اونا رفت با اسمی که من میخواستم برای پسرم شناسنامه گرفت ومشت محکمی بر دهان یاوه گویان کوباند🤣🤣🤣🤣

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
بعضی‌موقعه ها. جوش میارم جوابش میدما ولی خب بعضی موقعه بهش بر میخوره  ما هم تو ی خونه هستیما. م ...

بدترین چیز در دنیا اینکه فرقی نداره با مادرت یا مادرشوهرت یکجا زندگی کنی باید از هر دو دور باشی

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
من میگم بزار احترام بکنم 

من اینکارو کردم 

اصلا اصلا جواب نمی‌دادم اوایل

دیدم خیلی دارن پررو میشن،الان هرچی میگن مثل خودشون جواب میدم دیگه طوریه که با احتیاط باهام رفتار میکنن 

ببین درسته احترام خوبه ولی کسی ک میخواد احترام ببینه باید محترم باشه خودش ادب رو رعایت کنه 

بهش بگو از این به بعد شما براش لباس بخر مادربزرگ خوش سلیقه😐 

ها دقیقا. بهش گفتمم ی بار گفت. چیه این لباسا. براش میخرین سلیقه ندارین گفتم باشه بار بعدی شما بیایین بریم بخریم گقت ن من پام درده وگر ن خودم میخریدم

بدترین چیز در دنیا اینکه فرقی نداره با مادرت یا مادرشوهرت یکجا زندگی کنی باید از هر دو دور باشی

والا روز اولم  عموم تو مجلس گفت جدا باشنا.  بابام گفت ادمایی خوبی هستن فلانه الانم برا خرید اینا خوب هستن بریز ب پاش هر جی بخام میخرنا ولی خب ب دخالت هاییم دارن

سر اسم بچه منم میخواستن نظر اونا باشه. صبحش شوهرم بی خبراز اونا رفت با اسمی که من میخواستم برای پسر ...

واقعا چطور به خودشون این اجازه رو میدن اخه ، میخواستم بتوپم بهش ولی شیطون لعنت کردم 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
ها دقیقا. بهش گفتمم ی بار گفت. چیه این لباسا. براش میخرین سلیقه ندارین گفتم باشه بار بعدی شما بیایین ...

چه پرو هست 

بگو راست میگی سلیقه نداریم از انتخابی که سر همسر و خانوادش داشتیم کاملا معلومه 😐😐 

حالا اینو نگی یهو دعوا شه😁

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چه پرو هست  بگو راست میگی سلیقه نداریم از انتخابی که سر همسر و خانوادش داشتیم کاملا مع ...

اینو ی بار ب برادر شوهرم گفتم تو پیامی نمیدونم‌چی گفت  گفتم ک اگه سلیقم زشت بود که. داداشت انتخاب نمیکردم. خندید گفت ای زبون درازی 

اینو ی بار ب برادر شوهرم گفتم تو پیامی نمیدونم‌چی گفت  گفتم ک اگه سلیقم زشت بود که. داداشت انتخ ...

بعضیابعد از اینکه باهاشون خوب برخورد بشه هوا برشون میداره فکر میکنن چه خبره 

جنبه احترام ندارن 

رو نده حساب کار دستشون بیاد 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙