anarkhnom مدیر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 910 عنوان لک لانه گزینی | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 19 پست کسایی که بارداری اول لکه بینی لانه گزینی داشتن بارداری های بعدیم حتما دارن ؟ لطفا کسایی که تجربه دارید بیاید بگید من بارداری اولم لکه بینی لانه گزینی داشتم ولی سقط شد حالا همش منتظر لکه بینیم که مطمئن بشم باردارم تروخدا کمکم کنید تعداد رای : 0 نظرسنجی کمکم کنید دوستان 1 0 0% 2 0 0% 1401/07/07 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anarkhnom مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 910 ممنونم عزیزم با حرفات اروم شدم فدات شما دوره هات چند روزه س کی فهمیدی بارداری
arameshefarhad71 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 6775 فدات شما دوره هات چند روزه س کی فهمیدی بارداری من ۲۶روزه ۳شهریور پریود شدم دیگه فکرکنم ۲۹شهریور یا ۳۰ام بود بیبی چک زدم ۲مهرم رفتم واسه ازمایش زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
anarkhnom مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 910 من ۲۶روزه ۳شهریور پریود شدم دیگه فکرکنم ۲۹شهریور یا ۳۰ام بود بیبی چک زدم ۲مهرم رفتم واسه ازمایش آهان پس تقریبا یکی دو روز از پریودت گذشته فهمیدی من هنوز ۱ هفته مونده برا منم دعا کن تو دلی داشته باشم این ماه
arameshefarhad71 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 6775 آهان پس تقریبا یکی دو روز از پریودت گذشته فهمیدی من هنوز ۱ هفته مونده برا منم دعا کن تو دلی داشته با ... اره دیگه وقتی دیدم پریود نشدم بیبی زدم وگرنه علائم نداشتم انشالله عزیزم انشالله به هرچی میخایی میرسی زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
anarkhnom مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 910 اره دیگه وقتی دیدم پریود نشدم بیبی زدم وگرنه علائم نداشتم انشالله عزیزم انشالله به هرچی میخایی میرسی آمین