2777
2789

میخوام آیفون ایکس بگیرم کلی تحقیق کردم و رسیدم به جایی که شوق و ذوقمو از بین برد و حس میکنم اگه بخرم شاید ازش راضی نباشم اگه این گوشی رو داشتین یا دارین لطفا بهم بگین راضی هستید یا نه

عاشق رنگ بنفش 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟؟ میتونی برنامه های ایرانی توش نصب کنی؟

نسخه تحت وب همه برنامه ها الان هست عزیزم جای نگرانی نداره

اگرم تحت وب دوست نداشته باشی میتونی اشتراک سیب یا اناردونی و همین چیزایی که برا ایفونه بخری و برنامه های مورد نظرتو دانلود کنی

نه ولی ۱۲ پرو‌ دارم راضیم

بنظرم اگ داخل باکس نو گیرت بیاد عالیه چون معمولا ایفون ایکس همشون دس دو تو بازار میفروشن خیلی کم یابه نوعش

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
فقط آیفون باید سلامت باتریش بالا ۸۰باشه  کمتر باشه زود شارژ خالی میکنه ب سلامت باتریشم توجه کن

میخوام نو بگیرم فقط یکم دودلم کرد این تحقیقا که نمیشه چیزی نصب کرد محدودیت داره

عاشق رنگ بنفش 💜💜💜
نسخه تحت وب همه برنامه ها الان هست عزیزم جای نگرانی نداره اگرم تحت وب دوست نداشته باشی میتونی اشترا ...

یعنی میتونم آپ روبیکا داشته باشم؟؟

عاشق رنگ بنفش 💜💜💜
نه ولی ۱۲ پرو‌ دارم راضیم بنظرم اگ داخل باکس نو گیرت بیاد عالیه چون معمولا ایفون ایکس همشون دس دو ت ...

جایی رو پیدا کردم که نو میفروشن کلا فروشگاه اپله 

عاشق رنگ بنفش 💜💜💜
میخوام نو بگیرم فقط یکم دودلم کرد این تحقیقا که نمیشه چیزی نصب کرد محدودیت داره

نوش دیگه تولد نمیشه آجی 

پس هرچی هست دسته دو حتی اگ بگن نو

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز