هدیه۹۹ مدیر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 عنوان آمپول گونال اف از کجا پیدا کنم؟🥺🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 4200 بازدید | 30 پست سلام بچه ها من تو سیکل آی وی افم دکتر برم گونال اف نوشته پیدا نمیکنمداروخانه ۲۹ فروردین ابن سینا و دکتر تشیدی و چند تا دیگه پرسیدم ندارنکسی نمیدونه از کجا باید تهیه کنم خدایا خودت کمکم کن🙏🙏 1401/06/28 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زین عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4987 بله هم یخچالیه هم زیرجلدیه میشه عکس آمپوله رو بفرستین لطفاااا هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود
زین عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4987 بله هم یخچالیه هم زیرجلدیه روش ک نوشته دمای ۲۵ درجه این ک یخچالی نیستش هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود
هدیه۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 روش ک نوشته دمای ۲۵ درجه این ک یخچالی نیستش نه یخچالیه دمای ۲ تا ۸ درجه باید نگهداری بشه خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
زین عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4987 نه یخچالیه دمای ۲ تا ۸ درجه باید نگهداری بشه روش نوشته ۲۵ درجهمگخ مال شما جعبه سفیدرنگ نیستش ک ی پودری و ی آبی داخلش باشه ؟ هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود
هدیه۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 روش نوشته ۲۵ درجه مگخ مال شما جعبه سفیدرنگ نیستش ک ی پودری و ی آبی داخلش باشه ؟ ایناها این عکسشه خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
هدیه۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 روش نوشته ۲۵ درجه مگخ مال شما جعبه سفیدرنگ نیستش ک ی پودری و ی آبی داخلش باشه ؟ خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
زین عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4987 ایناها این عکسشه خوب همینه نگاه کن روش نوشته زیر جلدی و دمای ۲۵ درجهکی ب شما گفته یخچالی و عضلانیه ؟ هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود
هدیه۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 خوب همینه نگاه کن روش نوشته زیر جلدی و دمای ۲۵ درجه کی ب شما گفته یخچالی و عضلانیه ؟ من نگفتم عضلانیه زیرجلدی و یخچالیه..داروخانه گفت خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
هدیه۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 خوب همینه نگاه کن روش نوشته زیر جلدی و دمای ۲۵ درجه کی ب شما گفته یخچالی و عضلانیه ؟ من نگاه کردم روش نزده ۲۵ کجاش زده؟ خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
هدیه۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 خوب همینه نگاه کن روش نوشته زیر جلدی و دمای ۲۵ درجه کی ب شما گفته یخچالی و عضلانیه ؟ این رو خودم عکس گرقتم ببین خط سوم نوشته شده تو دمای بالای ۲۵ درجه نگهداری نشه یعنی زیر ۲۵ درجه باشه ک من گذاشتم داخل یخچال .. خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
زین عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4987 این رو خودم عکس گرقتم ببین خط سوم نوشته شده تو دمای بالای ۲۵ درجه نگهداری نشه یعنی زیر ۲۵ درجه باشه ... عزیزم دمای دو تا هشت میشه یخچالیزیر ۲۵ میشه خارج یخچال و دمای اتاقبالای ۲۵ تا ۳۰ دیگه میشه جای گرم هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود
نارسیس۱۴۰۲ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 6 سلام دوستان.من آمپول گونال اف لازم دارم دوز۳۰۰هرچی میگردم نیست.کسی میدونه تهران گیرم میاد؟خودم شهرستانم.اگه تهران باشه کجای تهران باید برم ک گیرم بیاد؟
هدیه۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 عزیزم دمای دو تا هشت میشه یخچالی زیر ۲۵ میشه خارج یخچال و دمای اتاق بالای ۲۵ تا ۳۰ دیگه میشه ... عزیزم الان هوا گرمه هوای محیط ک ۲۵ نمیشه کلا زده زیر ۲۵ درجه نگهداری بشه ک تو یخچال هم میشه... خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
هدیه۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 عزیزم دمای دو تا هشت میشه یخچالی زیر ۲۵ میشه خارج یخچال و دمای اتاق بالای ۲۵ تا ۳۰ دیگه میشه ... حالا شما که رو این موضوع شک دارین از داروخانه ای که میخوایین بگیرین حتما سوال کنین ک خیالتون راحت بشه خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
هدیه۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 سلام دوستان.من آمپول گونال اف لازم دارم دوز۳۰۰هرچی میگردم نیست.کسی میدونه تهران گیرم میاد؟خودم شهرست ... من خیلی گشتم گونال پیدا نکردم خدایا خودت کمکم کن🙏🙏