2777
2789
ههههیییی راهی هم داشته باشه هیچ کس این کارو نمیکنه واسه مرد فقط دختر باید باکره باشه مرد ک....ن عالم ...

دقیقا. یه دختر هرزه باشه همه میگن هرزه س. ولی همه پسرا پسرنیستن هیچکس بهشون نمیگه هرزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی با رابطه قبل ازدواج موافقی؟ 

بله موافقم چه برای دختر چه پسر.ازدواج یعنی این که از وقتی بهت قول وفاداری دادم از حالا تا ابد چه روحی چه جسمی بهت پایبندم و ربطی به گذشته طرف نداره.

نریزین سرم.😂😂

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
ولش کن. چرت و پرت همچین تاریک فکرای به ظاهر روشنفکر

عزیزم چه تاریک فکری؟؟

من خودم مجردم و باکره نیستم برامم اهمیتی نداره.لطفا توهین نکن وقتی نمی دونی طرف چه جور آدمیه.اسم منطق و انسانیت رو نذار روشن فکری.ببخشید مثل شما فکر نمی کنم شرمنده.😏😏

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
بله موافقم چه برای دختر چه پسر.ازدواج یعنی این که از وقتی بهت قول وفاداری دادم از حالا تا ابد چه روح ...

حالا از کجا انقدر مطمئنین چه دختر و چه پسر ازدواج کردن تا آخر عمر برای همیشه وفادار بمونن

شاید قبل ازدواج رابطه های فراوان و متعددی رو تجربه کردن و نتونن با یه نفر 50_۶٠سال زندگی کنن

شاید اون مرد بعد تنوع زنهای متعدد تنوع طلب شده باشه و برای 50سال نتونه به زنش وفادار بمونه شاید زنش براش کافی نباشه و دنبال رابطه های متنوع و مختلف باشه. 

و در آخر اینکه مردی که قبلش تنوع زیاد جنسی رو تجربه کرده و به قول قدیمیها اون مزه اش زیر زبونش اومده نمیتونه  50سال به یه زن قناعت کنه

عزیزم چه تاریک فکری؟؟ من خودم مجردم و باکره نیستم برامم اهمیتی نداره.لطفا توهین نکن وقتی نمی دونی ط ...

خب شما هم باید با کسی ازدواج کنید که قبل شما رابطه جنسی داشته نه پسری که رنگ دختر رو ندیده

بله موافقم چه برای دختر چه پسر.ازدواج یعنی این که از وقتی بهت قول وفاداری دادم از حالا تا ابد چه روح ...

یه دختر بیشتر دوست داره با شریک زندگیش و کسی که باهاش عقد کرده و محرم هستن لذت رابطه رو ببره. 

نه اینکه امسال با یه پسری بخوابه 2سال دیگش با یه پسر دیگه 1سال بعدش یکی دیگه. 

شما هم وقتی خواستگار براتو میاد همون روز اول باید بهش بگید من قبلا رابطه جنسی داشتم و باکره نیستم پسر هم اگه وجدان داشته باشه باید راستش رو بگه داشته یا نداشته. 

عزیزم چه تاریک فکری؟؟ من خودم مجردم و باکره نیستم برامم اهمیتی نداره.لطفا توهین نکن وقتی نمی دونی ط ...

ینی حاضری ب خانوادت هم بگی ک باکره نیستی و رابطه داری؟ و در آینده هم ب شوهر آیندت؟ اگر آره ک خب موافقم باهات ولی اگر جراتشو نداری ب اینا بگی پس حتما خودتم قبول داری ک این کار اشتباهه....

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
حالا از کجا انقدر مطمئنین چه دختر و چه پسر ازدواج کردن تا آخر عمر برای همیشه وفادار بمونن شاید قبل ...

گفتم دیگه ولش کن این تاریک مغزهای هول را. نمیفهمن چی میگن

شما باکره نیستی. ولی بعضیا باکره ان و میخوان با یه سخصی مثل خودشون ازدواج کنن. نباید بدونن طرفشون چجور آدمیه

گفتم دیگه ولش کن این تاریک مغزهای هول را. نمیفهمن چی میگن

چی بگن یه سریا عقایدشون اینجوری ولی وقتی خواستگار براشون بیاد یا ازدواج کنن از کارشون تو دوران ازدواجشون پیشیمون میشن. 

مخصوصا اینکه خدا بهشون پسر بده بعدا خودشون میخوان برن خواستگاری این چیزا براشون مهم میشه. 

چی بگن یه سریا عقایدشون اینجوری ولی وقتی خواستگار براشون بیاد یا ازدواج کنن از کارشون تو دوران ازدوا ...

نه. خیلیا همچین موافق پاک و معرفت نیستن و زندگی و خانوادشون را هم اونجوری تربیت می کنن. الان خیلیا حتی بامحارمشون رابطه دارن و حتی پدر بادختر یا مادر با پسر افتخارم می کنن