2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 27 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قربونت عزیزم شمامیدونی وقتی نمونه برداری میکنند درد داره یا نه؟؟ازطریق سوزن گفتند نمونه میگیرند

نه درد نداره

چون گاهی بی حس میکنن و گاهی کاملا بی هوش.

من بخش سرطان بستری میشدم ، بخاطر مشکل خونی، البته اسمش بخش خون بود. مهمترین جیز تو درمان سرطان روحیه بیمار . خیلی مراقب باشین ، هم خودش و هم اطرافیانش روحیه شون از دست ندن

قربونت عزیزم شمامیدونی وقتی نمونه برداری میکنند درد داره یا نه؟؟ازطریق سوزن گفتند نمونه میگیرند

خودت خوبی مامانت اومد؟

دکتر می خواد اطمینان پیدا کنه سنگ کیسه صفرا داره حتما نگران نباش

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

مادرشوهرم الان بستری هست بیمارستان تهران

خاله من سرطان لوزالمعده دارن عید متوجه شدیم اما به محض اینکه متوجه شدیم درمان شروع شد برخلاف نظر دکترا که گفتن عمل یا شیمی درمانی نکنید و فایده نداره اما 7 جلسه تا الان شیمی شده خداروشکر جواب ازمایش پت نشون داد که کلا رفع شده 

ما کلا رژیم گیاه خواری بهش دادیم گوشت قرمز کلا حذف کردیم هر روز آب سیب و کرفس و هویج میگرفتیم بهش میدادیم فقط فقط بعد شیمی درمانی ماهیچه میپختیم میدادیم میخورد. نهار و شام اسفناج آب پز یا عدسی یا لبو میدادیم . لبو خیلی خوبه برای سرطان 

ایشالا خدا مریض شما رو هم شفاشون بده 

خاله من سرطان لوزالمعده دارن عید متوجه شدیم اما به محض اینکه متوجه شدیم درمان شروع شد برخلاف نظر دکت ...

ببین الان شوهرم میگه درمان گیاهی کنیم واسش شبمی درمانی نکینم چون دکترگفته سرطان کبدداره و اینک شوهرم‌میگه ازطریق گیاهان خوبش کینم شیمی درمانی نکنیم

💔🖤
متاسفانه پدر من هم همین طور بود هم کردش درگیر شده بود هم کیسه صفراس ،از وقتی فهمیدیم تا فوت شد ۲ ماه ...

وای خدابیامرزش ببین عزیزم الان دکتراگفتندبایدشیمی درمانی بشه مادرشوهرم و اینکه شوهرم میگه زردیش روخوب کنیدمن با داروهای گیاهی خوبش کنم

💔🖤